Kuş 1.5 yaşında değil, konu sahibi üyemizin 1.5 yaşında kızı varmış kuşun gelmesine o çok sevinmiş yani ben öyle anladımSahipleri 1.5 yaşında demiş sanırım yeni gördüm, öyleyse yetişkin ve iyi bakılmış bir kuş. Yinede bakınca yavru gibi görünüyor gerçekten. Yinede yetişkinde olsa dediğim kanarya yemi ve dal darıyı almanızı öneririm. Çok seviyorlar
Ay evet öyleymiş pardon çok güldüm şimdiKuş 1.5 yaşında değil, konu sahibi üyemizin 1.5 yaşında kızı varmış kuşun gelmesine o çok sevinmiş yani ben öyle anladım
Olur böyle şeylerAy evet öyleymiş pardon çok güldüm şimdi
Teşekkür ederim çok sağ olun. Yavru kuşlardaki bu pembe beyazlık baya zorluyor
Merhabalar, yeni konu açarsanız oradan diğer tüm sorularınız için yardımcı oluruzEvet, kuşun yaşını bilmiyoruz, bizim kızımız 1,5 yaşında
En son ben çocukken evimizde kuş vardı, benim benim çocuğum varken yine oldu. Tabii ki hiç bir şey hatırlamıyorum kuş bakımıyla ilgili. O yüzden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Kuşumuz kız mı erkek mi %100 emin olamayacağız sanırım ama biz kız diye düşünsek de her ihtimale karşı unisex bir isim verelim bari
Yaşı için belirleyici herhangi bir işaret ya da kılavuz var mı, kafadaki çizgiler diye okudum ama bizimki bembeyaz, çizgi falan anlaşılmıyor. Yaş konusu özellikle yem açısından kafamı kurcalıyor. Versele-Laga yem aldım ama yanlış bir şeyle beslemek istemem, hassas canlılar sonuçta. Dal darı da sipariş ettim, önerdiğiniz gibi kanarya yemi de alayım ama bunları birbirine karıştırmalı mıyım, yoksa ayrı ayrı mı olmalı?
Kuşun kafesini açık bırakıyoruz ama uçsa bulunduğu odadan çıkmıyor ve hep kafesinin üzerine geliyor hatta biraz üstünde durduktan sonra da içine giriyor. Özellikle eşimle arası çok iyi, ondan hiç korkmuyor gibi ama bana biraz mesafeli. Bu aşamada ortamına alışması için ne gibi önerileriniz olur?
Teşekkür ederim
Pembe olduğu için erkek denebilir ama lutino ve albinolarda cinsiyet ayrımı farklıdır. Kuşunuz gördüğüm kadarıyla lutino. Henüz çok küçükse burun deliği etrafında beyazlık olan bir erkek olabilir. Ama beyazlık 1-2 ay içinde gitmezse kuş dişidirErkek diyen var dişi diyen var resimler farklı açıdan olduğu için karsiyor ikisini bir attım cinsiyet nedir
Şuan görüldüğü hali ile dişi görünüyor bana, eğer lutino olmasaydı genel renklerde bir kuş olsaydı yavru erkek derdimErkek diyen var dişi diyen var resimler farklı açıdan olduğu için karsiyor ikisini bir attım cinsiyet nedir
O zaman dişidir hocamBende dişi diye aldım üreticinin demesiyle ve bende kalma süresine göre 3.5 aylık
Yanina erkek attım hergun birbirlerini kasiyip duruyorlar iyi de anlasiyorlar apusuyorlar. Salmaya attım başka erkeğe yuruduru başka dişiyle kavka etti. Bı arkadaş erkek bu diyip tahmin resmin atınca kafam karistiO zaman dişidir hocam
İlgi ve alakanız için teşekkürlerEvet yazdıklarını gördüm attığı resimde yanlış değil ama sizin kuşunuz lutino. O resim albino ve lutinolarda geçerli değil. Kuşunuz dişi
Kuş cremio bir kuş. Bana da dişi gibi geldiErkek diyen var dişi diyen var resimler farklı açıdan olduğu için karsiyor ikisini bir attım cinsiyet nedir
Keşke dişi olsa alırken gözleri korkuttu ama alışınca insan bırakamıyor erkek çıkarsa değişmek zorunda kalacağım limon sarısı erkek ile güzel çift oldular alıştılar güzel minnaklar Alicam yakında inşallahKuş cremio bir kuş. Bana da dişi gibi geldi
Hadi inşallah bizde bekliyoruz yavrularıKeşke dişi olsa alırken gözleri korkuttu ama alışınca insan bırakamıyor erkek çıkarsa değişmek zorunda kalacağım limon sarısı erkek ile güzel çift oldular alıştılar güzel minnaklar Alicam yakında inşallah
Yavru erkekMerhaba cinsiyet ve yaşı nedir
Ekli dosyayı görüntüle 68495