Aldiğim yerde öyle dedilertahminimce 3 4 aylık dişi emin değilim ama
Aldiğim yerde öyle dedilertahminimce 3 4 aylık dişi emin değilim ama
Sultan papağanı cinsiyet konusun melodik ötüyorsa erkektir'den başka bir şey bilmiyorum maalesef. Ayak atma davranışı vs dişilerde de görülebilir o bir kıstas olmayabilir.çift sultan papağanı aldım önceden yabrulanmış denildi sonra hep yuvaya girip çıkıyokar erkek bildiğim kur ötüşü yapıp kanat açıp sağa sola gidiyor sonra dün de erkek kur yaparken dişi yanına gitti ve oda aynı hareketleri yaptı bi anda melodik öttü bianda kanat açıp erkeğin üstüne ayak atmaya başladı aldığım kişi de bildiği kişilere sordu dişi erkek demişler bende sordum dişi erkek dediler bazıları ama hala emin olamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Çok net dişi kuş, maşallahCinsiyet nedir acaba
Yinede sağol Merve ama Farklı bi yöntem lazım bunlar ile anlamıyorum denedim hep başka fikir vericek yokmuSultan papağanı cinsiyet konusun melodik ötüyorsa erkektir'den başka bir şey bilmiyorum maalesef. Ayak atma davranışı vs dişilerde de görülebilir o bir kıstas olmayabilir.
Dişimerhaba herkes bi yorum yapıyor ama kimse cinsiyeti hakkında kesin bir şey söyleyemedi bilen varsa yorum yapabilir mi
Evet dişi maşallahmerhaba herkes bi yorum yapıyor ama kimse cinsiyeti hakkında kesin bir şey söyleyemedi bilen varsa yorum yapabilir mi
4 aylık gibi görünmüyor yetişkin dişi. Sanırım kızgınlığa girecek yada kızgınlıktan çıkmış ceresi hafif kahve gibi kremsi tonda duruyor. 1 yaşında olabilirEkli dosyayı görüntüle 68721Ekli dosyayı görüntüle 68723
Merhaba yeşil olan kuş kaç yaşındadır acaba 3 gün önce petshoptan aldık 4 aylık yavru olduğunu söylediler ama sanırım 4 aylık değil. Ayrıca 2. fotoğraftaki kuş ile eş olur mu (o kuşta 2 ay önce uçarak balkonumuza geldi 1 yaşını geçmiş erkek demiştiniz.) ? Bir kere aynı odada saldık anlaştı gibiler sadece dişi kuş bazen gaga atıyor. (Sonradan öğrendim yeni kuş ile evdeki kuş yan yana gelmemesi gerekiyormuş ayrı kafesteler şimdilik.)
Eş olup olamayacağını bilemeyiz onlara bağlıEkli dosyayı görüntüle 68721Ekli dosyayı görüntüle 68723
Merhaba yeşil olan kuş kaç yaşındadır acaba 3 gün önce petshoptan aldık 4 aylık yavru olduğunu söylediler ama sanırım 4 aylık değil. Ayrıca 2. fotoğraftaki kuş ile eş olur mu (o kuşta 2 ay önce uçarak balkonumuza geldi 1 yaşını geçmiş erkek demiştiniz.) ? Bir kere aynı odada saldık anlaştı gibiler sadece dişi kuş bazen gaga atıyor. (Sonradan öğrendim yeni kuş ile evdeki kuş yan yana gelmemesi gerekiyormuş ayrı kafesteler şimdilik.)
Yaşları uygun mu es olmak için petshop 4 aylık dedi ama emin değilim o yüzden sordumEş olup olamayacağını bilemeyiz onlara bağlı
Cevap vermişsiniz teşekkürler görmemişim.Yaşları uygun mu es olmak için petshop 4 aylık dedi ama emin değilim o yüzden sordum
Cinsiyet kesin dişi bence. Ama yaşını bilemedim
Erkek gibi duruyor ceresi morumsu pembemsi yaş olarak 2 aylik gibiMerhaba ben de yaş ve cinsiyet durumunu öğrenebilir miyim ?Ekli dosyayı görüntüle 68746Ekli dosyayı görüntüle 68747Ekli dosyayı görüntüle 68748