Gününü bilemem ama yaklaşık 2 aylık olduğu doğruArkadaşlar 42 günlük dendi amagaga ucunda siyahlık kalmamış ama gözler tamamen siyah. Japones miş cinsi, sizce yaşı ne kadardır?
Evet yavru japones. Siyahlık her kuşta olmaz. Yaşı da aşağı yukarı öyle. Erkek görünüyor maşallah.Arkadaşlar 42 günlük dendi amagaga ucunda siyahlık kalmamış ama gözler tamamen siyah. Japones miş cinsi, sizce yaşı ne kadardır?
Teşekkür ederimGününü bilemem ama yaklaşık 2 aylık olduğu doğru
Bu kuşların cinsiyeti nedir acaba?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Tüyleri sarı olan erkek, mavi olan dişiBu kuşların cinsiyeti nedir acaba?
Teşekkür ederiiinTüyleri sarı olan erkek, mavi olan dişi
Sarı erkek mavi dişi. Mavi olan yetişkin, sarıyıda yandan çekermisin çizgi görünmüyor ama kendindenmi bilemedim. Tam olarak bi yaş söyleyemem ama mavi yetişkinCinsiyetleri ve yaşları nedir acaba?
Yeni muhabbet kuşu alan komşum bana sordu ben de size soruyorum arkadaşlar bu muhabbet kuşlarının cinsleri yaşları ve cinsiuetleri hakkında bilgi verir misiniz sanki boyları çok küçük cinsi mi küçük cins acabaMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Beyaz yavru erkek, yeşil yetişkin dişi. Cinsleri küçük gibi durmuyor gergin durdukları için öyle sanırımYeni muhabbet kuşu alan komşum bana sordu ben de size soruyorum arkadaşlar bu muhabbet kuşlarının cinsleri yaşları ve cinsiuetleri hakkında bilgi verir misiniz sanki boyları çok küçük cinsi mi küçük cins acaba
Teşekkür ederim hocam çok ufaklar ırkları hakkında bilgi verir misinizBeyaz yavru erkek, yeşil yetişkin dişi. Cinsleri küçük gibi durmuyor gergin durdukları için öyle sanırım
Bende çok anlamamda çekoslavak olabilir belki, ama onların kuyruğu diğer kuşlara göre uzun oluyor ve diğer kuşlara göre zayıflar. Belki çekoslavaktır onun dışında bilmiyorum bana hepsi muhabbet kuşuTeşekkür ederim hocam çok ufaklar ırkları hakkında bilgi verir misiniz
Haklısınız aslında hocam çok teşekkür ederim tekrardan keyifli forumlarBende çok anlamamda çekoslavak olabilir belki, ama onların kuyruğu diğer kuşlara göre uzun oluyor ve diğer kuşlara göre zayıflar. Belki çekoslavaktır onun dışında bilmiyorum bana hepsi muhabbet kuşu
Görsel yokCinsiyet tahmini sarıyla açık sarı ikibaylik yawrular mavi damızlık diye aldim
Görsel atmadı video attım bu yüzden dosya boyutu yüksek dediGörsel yok