Kuşunuz lutino büyük ihtimalle cere rengini biraz
Kuşunuz lutino büyük ihtimalle cere rengini biraz
Teşekkür ederimYüksek ihtimalle dişi
Teşekkür ederimÇok tatlı maşallah. Bence de dişi
DişiCinsiyeti nedir acaba arkadaşlar. 1 buçuk aylık daha, ilk geldiğinde beyazlık daha fazlaydı gün geçtikçe beyazlık azalıyor gibi görünüyor.
Sanırım albinolarda cere renkleri normalden farklıymış az önce okudum, erkekde olabilir. Meydanı uzmanına bırakayım benCinsiyeti nedir acaba arkadaşlar. 1 buçuk aylık daha, ilk geldiğinde beyazlık daha fazlaydı gün geçtikçe beyazlık azalıyor gibi görünüyor.
Bana da erkek gibi geldi ama ışıktan da kaynaklı olabilir bilemedimCinsiyeti nedir acaba arkadaşlar. 1 buçuk aylık daha, ilk geldiğinde beyazlık daha fazlaydı gün geçtikçe beyazlık azalıyor gibi görünüyor.
Dün bir veterinere gösterdim aynı fotoyu o da erkek gibi dedi ama emin olamadıBana da erkek gibi geldi ama ışıktan da kaynaklı olabilir bilemedim
Kuşunuz bence dişi ve kızışmış görünüyor ayrıca türü albinoMerhabalar kuşumun türü ve cinsi hakkında bilgi alabilir miyim ?
Ekli dosyayı görüntüle 68006Ekli dosyayı görüntüle 68007Ekli dosyayı görüntüle 68008
Albino olması için gözünün kırmızı olması gerekmez mi bunun siyah.Kuşunuz bence dişi ve kızışmış görünüyor ayrıca türü albino
Cinsini bilemiyorum ama albino değil. Albinolar bembeyaz ve kırmızı gözlü olur. Ancak çok güzel bir kuş maşallah. Yetişkin, kızışmış bir dişi kuş...Albino olması için gözünün kırmızı olması gerekmez mi bunun siyah.
Soldaki dişi sağdaki erkek gibi geldi banaBu yeni yeme düşmüş yavruların cinsiyeti nedir arkadaşlar
Yorumunuz için teşekkür ederim Merve hanım. Ben üretim yapmak istemiyorum da, kızgınlığını azaltabileceğim bir yöntem var mı ?Cinsini bilemiyorum ama albino değil. Albinolar bembeyaz ve kırmızı gözlü olur. Ancak çok güzel bir kuş maşallah. Yetişkin, kızışmış bir dişi kuş...