c4nerbayraktar
Yeni Üye
Erkeğe benziyor ama ışık yanıltıcı olabilir. Birkaç tane daha net fotoğraf eklerseniz daha iyi olur. 2 aylık cıvarıEkli dosyayı görüntüle 66013cinsiyeti nedir ve kaç aylıktır bu
Burnu komple morumsu zatenErkeğe benziyor ama ışık yanıltıcı olabilir. Birkaç tane daha net fotoğraf eklerseniz daha iyi olur. 2 aylık cıvarı
Erkek o zamanBurnu komple morumsu zaten
Bu cere beni hep tereddüt ettiriyor. Gündüz ışığında çekerseniz daha iyi olur. Ama bir aylıktan büyük 3 aylık cıvarı gibi. Yinede yavru bir kuş tabi ki, maşallah.Herkese merhaba. Muhabbet kuşumun cinsiyeti yaşı ve türü nedir
Bana dişi gibi geldiSabah fotoğraflarını çektim Ekli dosyayı görüntüle 66030
Yeşil pullu spangleMuhabbet kuşumun türü ne?
Evet dişi ama yaşını net olarak bilemiyorum. Sadece yetişkin olduğunu söyleyebilirim ancak yaşlı değil. MaşallahMerhaba kusumuzu disi diye aldık ama emin olmak istiyoruz. Bir de yaş tahmininde bulunursaniz sevinirim.yaklasik 3 yaş olan erkek kusumuza eş olarak aldık.
Erkek ama yavru değil, yetişkin bir kuş. Kellik ciddi değildir, belki ense damlası kullanılmışsa tahriş olmuştur. Yara vs olmamasını kontrol edin yeterlimerhaba kuşumu dün yeni aldım ancak yaşı ve cinsiyeti konusunda emin değilim ve baş kısmında hafif kellik var satıcı geçeceğini söyledi resimlerine bakıp fikir verebilir misiniz?