Teşekkür ederim şuan yem kiramadigini fark ettim2 aylık cıvarı erkek kuş, maşallah
Teşekkür ederim şuan yem kiramadigini fark ettim2 aylık cıvarı erkek kuş, maşallah
Yeme düşmeden vermezler merak etmeyin, çok küçük olduğu için yemi henüz mıy mıy yiyordur sadece merak ettiğiniz başka konu varsa yeni konu açabilirsinizTeşekkür ederim şuan yem kiramadigini fark ettim
Yeme düşmeden vermezler merak etmeyin, çok küçük olduğu için yemi henüz mıy mıy yiyordur sadece merak ettiğiniz başka konu varsa yeni konu açabilirsiniz
İlk resimdeki iki kuş painted sarı yüz diğer resimler rainbowArkadaşlar bunlardan hangisi rainbow yardımcı olur musunuz?
Yanlış yazmışım ilk iki resim spangle sarı yüz diğerleri rainbowİlk resimdeki iki kuş painted sarı yüz diğer resimler rainbow
Irk olarak yerli sorunuz tam olarak buysaHerkese merhaba, ne kadar araştırsam da kendim asla anlayamadım. Bu minik yavrumun ırkı hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Evet erkek bir bebek 2 yada maksimum 2.5 aylık civarlariCinsiyetini ve yaşını öğrenebilirmiyim satın aldığım petshop bana erkek ve 1.5 aylık dedi
Teşekkür ederim hangi cins olduğu hakkında bilginiz var mı?Evet erkek bir bebek 2 yada maksimum 2.5 aylık civarlari
Maalesef cinsi hakkında tecrübe sahibi değilim. O konuda tecrübeli arkadaşlara bırakıyorumTeşekkür ederim hangi cins olduğu hakkında bilginiz var mı?
TeşekkürlerMaalesef cinsi hakkında tecrübe sahibi değilim. O konuda tecrübeli arkadaşlara bırakıyorum
Kuşumun ırkı, cinsi ve genel durumu hakkında Bilgi verirmisiniz?
Yerli ırk küçük cins yavru olduğu doğru maks 2 2 bucuk aylik fakat ceresi çok net değil daha yakından çekerseniz soyliyim maşallah çok güzel bir kuş
Gündüz çekip göndereyim çok teşekkürlerYerli ırk küçük cins yavru olduğu doğru maks 2 2 bucuk aylik fakat ceresi çok net değil daha yakından çekerseniz soyliyim maşallah çok güzel bir kuş
RicaederimGündüz çekip göndereyim çok teşekkürler