Selamlar kuşumuz tahminim 5 haftalık ve 1 haftadır bizimle cinsiyet tam belli olmuyordu. Cinsiyet tercihim yok ama ona göre isim koyacaz. Cinsiyeti nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 63916Ekli dosyayı görüntüle 63917
Maşallah erkekSelamlar kuşumuz tahminim 5 haftalık ve 1 haftadır bizimle cinsiyet tam belli olmuyordu. Cinsiyet tercihim yok ama ona göre isim koyacaz. Cinsiyeti nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 63916
TeşekkürlerMaşallah erkek
RicaederimTeşekkürler
Evet bazı mutasyonlu kuşların ceresi hep lila kalabilir. Olgunlaşsa bile. Yüklediğiniz fotodaki kuş mutasyonlu. Ama cinsi hakkında bilgim yok tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar.yetişkin olduğu halde ceresi pembe kalan erkek muhabbet kuşu gördüm cinsi nedir bilgisi olan var mı?
Bu mutasyon da cere maviye dönmez pembe kalır cinsiyeti erkekyetişkin olduğu halde ceresi pembe kalan erkek muhabbet kuşu gördüm cinsi nedir bilgisi olan var mı?
Cinsi yerliyetişkin olduğu halde ceresi pembe kalan erkek muhabbet kuşu gördüm cinsi nedir bilgisi olan var mı?
Mutasyon kuşlarda yetişkin kuşların ceresi pembe mor renk olur maviye dönmez renkleri de genelde attığınız fotoğraftaki tarz olur onun beyaz versiyonlarıda var aldığınız yere sorarak alabilirsiniznasıl anlayabiliriz peki almak istesek böyle mutasyonlu kuş
dişi kuş ve tahminimce 1 yaşındaMerhaba dışarıdan yakaladım. yaş ve cinsiyet tahmini yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
teşekkür ederim. eminsiniz değil mi yanına erkek alacağım ona göre.dişi kuş ve tahminimce 1 yaşında
Evet dişi. Erkeğin dişiden yaş olarak daha büyük olması ve görüntü olarak bir tık iri olması uygun olur. Ve kuşu yeni yakaladıysanız, önce hasta olup olmadığına bakın. Yoksa aldığınız erkek kuşa da hastalık bulaşabilir. Yani dişiyi önce karantinaya alınteşekkür ederim. eminsiniz değil mi yanına erkek alacağım ona göre.
DişiMuhabbet kuşumun cinsini ve cinsiyetini öğrenebilir miyim?
Sarı yüz spangleDiğer dişi muhabbet kuşum. Bunun cinsini öğrenebilir miyim? Fotoğraf çekerken biraz sindi.
Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler.Dişi
Sarı yüz spangle