2 AYLIK ERKEK
7-8 AY DİŞİ ..Kuşumun yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgi verir misiniz lütfen..Ekli dosyayı görüntüle 40863Ekli dosyayı görüntüle 40864Ekli dosyayı görüntüle 40865Ekli dosyayı görüntüle 40866Ekli dosyayı görüntüle 40867Ekli dosyayı görüntüle 40868
1 YAŞ ERKEKMerhabalar. Kuşumun ortalama yaşını ve cinsiyetini öğrenebilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
YAŞLI BİR KUŞ 4-5 YAŞINDA OLABİLİR CİNSİ BELLİ OLMUYOR TAM BOY FOTOĞRAF PAYLAŞIN !Kuşumun cinsi ve yaşı nedir ?
Hayır değilMerhabalar bir sorum olacak bu kuşum painted mi acaba ?
Dişi ırkını ve yaşını bilmiyorum ama yavru değilEkli dosyayı görüntüle 61440Ekli dosyayı görüntüle 61441
Cinsiyeti yaş ırk konusunda tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi ? Özellikle cinsiyeti konusunda ?
Şimdiden teşekkür ederim
nasıl anladınız ? tahmini kaç aylıktır ?Dişi ırkını ve yaşını bilmiyorum ama yavru değil
Ceresinde deliklerin etrafında belli beyazlık var dişi o yüzden aylığını bilmiyorum açıkçası onu daha tecrübeliler yazsın ama çok da büyük değil 4 5 aylık falandır bence yine yavru sayılırnasıl anladınız ? tahmini kaç aylıktır ?
Ayy çok tatlı maşallah son fotoda gagasında bi anormallik var gibi. Ceresinde çok net bi beyazlık yok gibi ama bilemedim belki bi süre sonra koyulaşır erkek olur.Yaklaşık 20 gündür benimle.Hediye olarak gelmişti.Sanırım 3.5 - 4 aylık.Irkı konusunda fikrim yok. Erkek sanıyordum ama sanırım dışı. Detaylı bilen varsa yazabilir mi, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 61469Ekli dosyayı görüntüle 61470Ekli dosyayı görüntüle 61471
Maşallah tatlı bi erkekMerhaba sizce cinsiyeti ne olabilir ? 1 aylık Maviş Önce kafeste mi elime alıştırayım ?Ekli dosyayı görüntüle 61494Ekli dosyayı görüntüle 61495
Teşekkür ederimMaşallah tatlı bi erkek
Arada kaynamişEkli dosyayı görüntüle 61380Arkadaslar merhaba yorum alabilirmiyim.
Teşekkür ederim, ben de ilk başta erkek olabileceğini düşündüm çok açık mavi değil mora yakın bir renk olunca ama beyaz daha baskın gibi dişi olduğunu düşünüyorum emin olamadım, isim koymak için biraz bekleyeceğiz artıkAyy çok tatlı maşallah son fotoda gagasında bi anormallik var gibi. Ceresinde çok net bi beyazlık yok gibi ama bilemedim belki bi süre sonra koyulaşır erkek olur.