Selamın Aleyküm arkadaşlar 1 hafta önce sahiplendiğim muhabbetin yaş cinsiyet ve mutasyonu hakkında bilgi verir misiniz? Bursa da üretim yapan güzel bir kardeşimden aldım 40 45 günlük erkek dedi sizlerden de bilgi almak istedim
Doğru söylemiş.Selamın Aleyküm arkadaşlar 1 hafta önce sahiplendiğim muhabbetin yaş cinsiyet ve mutasyonu hakkında bilgi verir misiniz? Bursa da üretim yapan güzel bir kardeşimden aldım 40 45 günlük erkek dedi sizlerden de bilgi almak istedim
1senedir benle olan paşamın cinsiyet , yaş bilgisi ve ırk bilgisi verirmisiniz. Ben erkek olarak almıstım ama kuş erişkin olunca ceresi kahverengi oldu dişi mi erkekmi merak ediyorum.
ve erkek dendiırkı ve yasi nedir (jumbo kırması dendi)
Erkek kuş maşallahDişimi erkek mi
Dişi ve kahverengi olma sebebi kızışması. Irk ve yaş bulamadım maalesef.1senedir benle olan paşamın cinsiyet , yaş bilgisi ve ırk bilgisi verirmisiniz. Ben erkek olarak almıstım ama kuş erişkin olunca ceresi kahverengi oldu dişi mi erkekmi merak ediyorum.
1senedir benle olan paşamın cinsiyet , yaş bilgisi ve ırk bilgisi verirmisiniz. Ben erkek olarak almıstım ama kuş erişkin olunca ceresi kahverengi oldu dişi mi erkekmi merak ediyorum.
Bu arada kızıştıysa büyük ihtimalle en az 8 aylık olması gerek.Dişi ve kahverengi olma sebebi kızışması. Irk ve yaş bulamadım maalesef.
Teşekkür ederimErkek kuş maşallah
Doğru söylemiş kuşunuz dişi çok güzel Allah bağışlasınHayırlı akşamlar, bugün kuşumla ilk günüm, ayrıca forumda da ilk günüm.
Kuşum bir aylık falan. Arkadaşımın kuşunun yavrularindan. Dişi olduğunu söyledi. Emin olmak için soruyorum. Bakabilir misiniz?
Dişicinsiyeti ırkı yaşı nedir şimdiden teşekkür ederim
Göründüğüne göre erkek bir kuş çünkü ben cereyi tamamen mor görüyorum.cinsiyeti ırkı yaşı nedir şimdiden teşekkür ederim
Hocam yanlış yeri alıntıladınız herhalde çünkü orada sadece 2 foroğraf var zaten.3. Ve 4. Foto ile dişi olduğunu düşünüyorum diğer fotolarda açı ve ışık farkı var