Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini - sorularınızı buraya yazabilirsiniz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpdna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ötmüyor, hareketli değil dişiymiş gibi geldi de. Teşekkürler.
Sadece hareketlerden belirleyemeyiz ki, dişi kuşum erkek gibi davranıyor kafa sallayarak kur yapıyor, yem kusuyor aşırı ılımlı eğitime açık ama dişi olduğundan eminim, bir örnek vereyim dedim

Sadece hareketlerden belirleyemeyiz ki, dişi kuşum erkek gibi davranıyor kafa sallayarak kur yapıyor, yem kusuyor aşırı ılımlı eğitime açık ama dişi olduğundan eminim, bir örnek vereyim dedim
Anladım. Çok sağolun. Bir süre daha bekleyelim . Netleşir herhalde

Evet isterseniz mavi kuşunda fotoğrafını atın

WhatsApp Image 2021-07-06 at 21.36.54.jpeg

WhatsApp Image 2021-07-06 at 21.37.11.jpeg

Buyrun hocamm böyle birbirlerine yem kusuyorlar.

Hocam beyaz olan 10 dan fazla kelime biliyor. Yanına arkadaş geldi 2 gündür konuşması durdu kelimeleri unutur mu veya bize olan alışıklığı gider mi?
Kelimeleri unutadabilir unutmayadabilir, arkadaşının erkek olmasına rağmen ilgi çok fazla anladığım kadarıyla, mesela konuşan erkeğe dişi alan ve erkeğin kur yaparken bile konuştuğunu duyduğumda oldu, konuşmayı bırakanda oldu, sürekli söyleyebildiği kelimeleri tekrar edin, bir bakmışsın yeni arkadaşınada örnek olmuş, birlikte konuşuyorlar, iki durumda olabilir, ilerde kavga durumu olursa kafesleri ayırmanızı öneririm

Kelimeleri unutadabilir unutmayadabilir, arkadaşının erkek olmasına rağmen ilgi çok fazla anladığım kadarıyla, mesela konuşan erkeğe dişi alan ve erkeğin kur yaparken bile konuştuğunu duyduğumda oldu, konuşmayı bırakanda oldu, sürekli söyleyebildiği kelimeleri tekrar edin, bir bakmışsın yeni arkadaşınada örnek olmuş, birlikte konuşuyorlar, iki durumda olabilir, ilerde kavga durumu olursa kafesleri ayırmanızı öneririm

İlk geldiğinde çiftleşmeye çalıştı üstüne falan çıkmaya çalıştı ben kendi elime indirdim. İlgi çok fazla kabartıyor kendini yaklaşıyor ötüyor gözleri falan büyüyor. Ağzına yem kusuyor, durmadan yanına gidiyor bir oraya bir oraya atlıyor kur yapıyor. İnşallah örnek olur :)

İlk geldiğinde çiftleşmeye çalıştı üstüne falan çıkmaya çalıştı ben kendi elime indirdim. İlgi çok fazla kabartıyor kendini yaklaşıyor ötüyor gözleri falan büyüyor. Ağzına yem kusuyor, durmadan yanına gidiyor bir oraya bir oraya atlıyor kur yapıyor. İnşallah örnek olur :)
Eğer yavru almak istiyorsanız bence 2 tane dişi kuş alın, iki çiftine iyi anlaşabildiği, örnek olur umarım :) sağlıklı günler kuşlarınızla

yaş tahmini

Ekli dosyalar

• 1645DE9C-F4D8-4356-994E-8DFEFEB90C71.jpeg
    1645DE9C-F4D8-4356-994E-8DFEFEB90C71.jpeg
    780.4 KB · Görüntüleme: 6

Bir kaç hafta önce bu kuşum için erkek denmişti forumdakş arkadaşlar tarafından ancak daha çok küçüktü ve ceresi pespembeydi. Şuan güncel resime bakarak kuşumun cinsiyetini söyleyebilir misiniz? Bence diğer kuşum gibi bu da dişi?

Bir kaç hafta önce bu kuşum için erkek denmişti forumdakş arkadaşlar tarafından ancak daha çok küçüktü ve ceresi pespembeydi. Şuan güncel resime bakarak kuşumun cinsiyetini söyleyebilir misiniz? Bence diğer kuşum gibi bu da dişi?

Erkek maşallah.

Burun deliklerinin kenarlarında beyazlık yoksa dişi olma ihtimali yok.

IMG-20210708-WA0002.jpg
Cinsiyet tahmininiz. 5.5 ay önce erkek diye aldım

Ekli dosyalar

• IMG-20210708-WA0001.jpg
    IMG-20210708-WA0001.jpg
    107.7 KB · Görüntüleme: 5
Geri