Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Bu arada kuşlar büyük olduğundan kolay kolayda eğitemezsiniz.Bilemedik bilsek ilk önce tek alır sonra yanına çift alırdık
Bu arada kuşlar büyük olduğundan kolay kolayda eğitemezsiniz.Bilemedik bilsek ilk önce tek alır sonra yanına çift alırdık
Dişi kuşMerhaba, arkadaşlar kuşun cinsiyeti nedir yardımcı olabilirmisiniz?
Yalnız kuş daha küçük, renk değişimleri olabilir büyüdükçe daha tam belli değil.Dişi kuş
Bariz beyaz bence cere, acaba mı denecek gibi değil ki bilinmez tabi dediğiniz gibi değişebilirYalnız kuş daha küçük, renk değişimleri olabilir büyüdükçe daha tam belli değil.
Benimde dişi kuşumun erkek gibiydi biraz sonradan tam rengini aldı.Bariz beyaz bence cere, acaba mı denecek gibi değil ki bilinmez tabi dediğiniz gibi değişebilir
Bu arada kuşlar büyük olduğundan kolay ko
Peki yaşları nedir acabaBu arada kuşlar büyük olduğundan kolay kolayda eğitemezsiniz.
Cinsiyeti nedirMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
8 aylık üstüler şuan, kolayca eğitmek için en fazla 6 aylık olmalı.Peki yaşları nedir acaba
Merhaba kuşu 2 gün önce park da uçarken gördüm ve bende aldım zarar gelmesin diye. Sahibini maalesef bulamadım galiba bulamayacağım da. Kuşun cinsiyeti nedir? benim erkek kuşum var. Yeni gelen kuşun kafasını kaşıyor gagası ile, yem kusuyor hiç ayrılmıyor yanından.
Ekli dosyayı görüntüle 58055
Ekli dosyayı görüntüle 58056
Erkek kuşArkadaşlar yeşil ve sarı olanın cinsiyeti nedir?
Erkek kuş
Mavi beyaz kuş kesin erkek mi
4 aylıktan küçöük hatta günlük bile denilebilir, bundan dolayı yaşı ve cinsiyeti bulunamaz büyümesi lazım.Yaşı ırkı ve cinsiyeti
nedir
Evet isterseniz mavi kuşunda fotoğrafını atınBana mı dediniz hocam?
2 aylıktan küçük kuş, biraz büyüsün tekrar atın bakalımKuşumun cinsiyeti ve ırkı nedir
Foto:https://www.muhabbetkusu.com.tr/attachments/img_20210706_101341-jpg.58058/