Theodosius
Meraklı Üye
Çok parlak belli olmuyorCinsiuet tahmini
Çok parlak belli olmuyorCinsiuet tahmini
6-8 aylıkYaşını öğrenebilir miyim acaba
Vallahi bana erkek gibi geldi ama tam emin değilimGüncel bu şekilde
Kuş daha küçü ondan deği,şiyor şuan net birşey söylenemez.Güncel bu şekilde
Dişi kuşArkadaşlar cinsiyeti nedir acaba aldığım yer erkek dedi ama dişi diyenler de var sizce?
Aldığınız yere gidin söyleyin bu mesleği bıraksınlar. Gerçekten şunun dişi olduğunu anlamayacak kadar nasıl bilgisiz olabiliyorlar güzelim yavruları satıp. %1000 dişi yani bu.Arkadaşlar cinsiyeti nedir acaba aldığım yer erkek dedi ama dişi diyenler de var sizce?
Aldığınız yere gidin söyleyin bu mesleği bıraksınlar. Gerçekten şunun dişi olduğunu anlamayacak kadar nasıl bilgisiz olabiliyorlar güzelim yavruları satıp. %1000 dişi yani bu.
Dişi maşallah çok güzelMerhaba, arkadaşlar kuşun cinsiyeti nedir yardımcı olabilirmisiniz?
Kirli beyaz ve hafif mavilik var sanırım. DişiArkadaşlar ırk cinsiyet yaş belirtirseniz memnun olurum
Bu bir satma tekniği, elinde fazladan dişi olduğu için satmak istemiş, bilgisizlikten olduğunu pek sanmıyorum.Aldığınız yere gidin söyleyin bu mesleği bıraksınlar. Gerçekten şunun dişi olduğunu anlamayacak kadar nasıl bilgisiz olabiliyorlar güzelim yavruları satıp. %1000 dişi yani bu.
Kuş daha küçük, büyümesini bekleyin biraz büyüyünce tamamen rengini alacaktır, şuan erkeğe benziyor ama dişi çıkabilir.Merhaba, arkadaşlar kuşun cinsiyeti nedir yardımcı olabilirmisiniz?
Dişi 8 aylık civarı Maşallah çok şirin, ırkını bulamadım. @Nurullah İnciArkadaşlar ırk cinsiyet yaş belirtirseniz memnun olurum
Teşekkür ederim.Dişi 8 aylık civarı Maşallah çok şirin, ırkını bulamadım. @Nurullah İnci
Evet, ikiside kızışmış Maşallah üretim için vermişler belliki.Arkadaşlar beyaz dişi, yeşilli olanı erkek diye aldık doğrumu? Birde kaç yaşındalar? Elimizden kaçıyorlar alışması için uygun yaşı geçmişler mi?
Aslında sadece evde beslemek için almıştık, ürrtim planımız yok. Elimize alışsınlarda evde rahat rahat gezsinler istiyordukEvet, ikiside kızışmış Maşallah üretim için vermişler belliki.
Büyük ihtimalle çiftleşirler, ve birbirleriyle ilgilenirlerse size olan ilgileri azalır. Bence eğitim vermek istiyorsanız 1 tane alın çünkü 2 kuş temasa geçiyor her türlü erkek olsa bile ikiside.Aslında sadece evde beslemek için almıştık, ürrtim planımız yok. Elimize alışsınlarda evde rahat rahat gezsinler istiyorduk
Bilemedik bilsek ilk önce tek alır sonra yanına çift alırdıkBüyük ihtimalle çiftleşirler, ve birbirleriyle ilgilenirlerse size olan ilgileri azalır. Bence eğitim vermek istiyorsanız 1 tane alın çünkü 2 kuş temasa geçiyor her türlü erkek olsa bile ikiside.