DişiArkadaşım yeni bir kus sahiplenmiş elimde sadece bu fotoğrafı var erkek diye almış ama bana dişi gibi geldi birde yaşını soylermisiniz teşekkürler.
Erkek 4 aylıktan küçükAcaba benim kusum dişi mi erkek mi kaç aylık
Rainbow olmaktan hayli uzak.Merhaba, bu kuşun türü nedir, rainbow mu?
4 aylıktan küçük ama cinsiyet için beklemeniz lazım.Cinsiyetini ve yaşını söyleyebilir misiniz?
Hocam orasından bulmuyoruz yalnız cinsiyet,yaş veya ırkı kuş erkek 8 aylık üstü
Kafes papağan kafesi, muhabbet kuşu için pek uygun değil. Demirlerin dikey olmasından kaynaklı olabilir mi acaba?
2 resme bakalım gözünü kafasını çekip attım.Hocam orasından bulmuyoruz yalnız cinsiyet,yaş veya ırkı kuş erkek 8 aylık üstü
En iyisi diye aldım geniş ve yuvarlak rahat hareket eder diye ama sonradan anladım demirlerin dikey olması tünek vs icinde sıkıntı oluyor. Yatay demirli alacağım. Sence yuvarlak kafesmi karemi olmalı.Kafes papağan kafesi, muhabbet kuşu için pek uygun değil. Demirlerin dikey olmasından kaynaklı olabilir mi acaba?
Zaten söyledim ona bakarak ama sanki oradan anlaşılırmış gibi çekmişsiniz2 resme bakalım gözünü kafasını çekip attım.
Kare olmalı. Bunun için ayrı konu açabilirsiniz.En iyisi diye aldım geniş ve yuvarlak rahat hareket eder diye ama sonradan anladım demirlerin dikey olması tünek vs icinde sıkıntı oluyor. Yatay demirli alacağım. Sence yuvarlak kafesmi karemi olmalı.
Teşekkür ederim.Kare olmalı. Bunun için ayrı konu açabilirsiniz.