Nurullah İnci
Emektar Üye
Dişi, Çek. 8-10 ay civarında.
Dişi, Çek. 8-10 ay civarında.
Ustam bunu aldım bugun cift olsunlar diye jumbo dediler acaba doğrumu ayligi birde uyum saglarlarmi ?Dişi, Çek. 8-10 ay civarında.
Kahverengi burunlu (cere) dişi koyu lacivert olan erkekMerhaba cinsiyetleri nedir acaba
Yardımcı olursanız sevinirim
Jumbo gibi duruyor.Ustam bunu aldım bugun cift olsunlar diye jumbo dediler acaba doğrumu ayligi birde uyum saglarlarmi ?
%100 erkek 2 aya lacivert daha koyu olurİki aylık muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir
Mavi olan dişi, beyaz mavi olan erkek.Merhaba cinsiyetleri nedir acaba
Yardımcı olursanız sevinirim
ErkekCinsiyeti nedir
Biraz fazla küçük, 5-6 aylık olunca fotoğrafını atarsınız. (4 aylıkkende atabilirsiniz)İki aylık muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir
Evet kuş erkek, 8 aylık üstü Maşallah, ırkı yerli.Yardım eder misiniz
Kuşumu erkek diye aldık ama emin olmak istiyorum öyle mi?
Yaaa çok teşekkür ederim. Bir tane de beyaz albino kuşum var. Dişi olduğu söylendi bize. Onun dişi olduğunu anlayabilmem mümkün mü? Bir de erkek kuşlar yumurta boş yapar mı? Bu sorularıma da cevap verirseniz çok mutlu olurum.Evet kuş erkek, 8 aylık üstü Maşallah, ırkı yerli.
Erkek kuşlar yumurta yapamaz, albino kuşunuzun fotoğrafını atın ben söylerimYaaa çok teşekkür ederim. Bir tane de beyaz albino kuşum var. Dişi olduğu söylendi bize. Onun dişi olduğunu anlayabilmem mümkün mü? Bir de erkek kuşlar yumurta boş yapar mı? Bu sorularıma da cevap verirseniz çok mutlu olurum.
MerhabaMavi olan dişi, beyaz mavi olan erkek.
Kuşunuz dişi ayak atma olabilir normal, kuş kızışmış bitince cere rengi kahverengiden maviye vb. renge dönebilir.Merhaba
Bende her yerde bakıyorum bu kuş dişi
Fakat sürekli erkeğe ayak atmaya çalışıyor bende acaba mi dedim
Erkek ona o erkeğe ayak atmaya çalışıyor
Atamıyorum çünkü kendileri yuvalıktan çıkmıyor Erkek kuş yumurta yapamıyorsa o zaman albino kuşum dişi demektir bu değil miErkek kuşlar yumurta yapamaz, albino kuşunuzun fotoğrafını atın ben söylerim
Olabilir, ceresinde (burnunda) beyazlık varsa dişidir.Atamıyorum çünkü kendileri yuvalıktan çıkmıyor Erkek kuş yumurta yapamıyorsa o zaman albino kuşum dişi demektir bu değil mi
Yine de çıktığında fotoğrafını çekip atarım bir bakarsınız emin olmak istiyorum teşekkürler.Olabilir, ceresinde (burnunda) beyazlık varsa dişidir.