Dişi.Cinsiyeti nedir acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 57085
dişiCinsiyeti nedir acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 57085
Aldığımız petshop mavişi erkek diye verdi. Limon da dişi. İkisi de dişi çıktı teşekkür ederim
Aldığımız petshop mavişi erkek diye verdi. Limon da dişi. İkisi de dişi çıktı teşekkür ederim
ırkı nedirırkı nedir acaba
Yerli yeşil muhabbet kuşu.ırkı nedir
Kuşlar daha çok küçük. 5-6 aylı olunca fotoğraflarını atmanızı öneririm büyük ihtimalle büyüyünce belli olur cinsiyeti.Yavrularımın cinsiyetlerinden tam emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim sahiplendirecegim için yanlış olmasın diye emin olmak istedim.Kuşlar daha çok küçük. 5-6 aylı olunca fotoğraflarını atmanızı öneririm büyük ihtimalle büyüyünce belli olur cinsiyeti.
tşk peki o tabloyu nerden buldunuz bana özelden atar mısınız linki lütfenYerli yeşil muhabbet kuşu. Ekli dosyayı görüntüle 57091
Zaten resmi bilgisayarda yeni sekme butonuna sürükleyerek indirebilirsiniz.tşk peki o tabloyu nerden buldunuz bana özelden atar mısınız linki lütfen
tşk peki o tabloyu nerden buldunuz bana özelden atar mısınız linki lütfen
Beryazlık varmı ceresinde?Ekli dosyayı görüntüle 57099cinsiyetini ve yaşını öğrenebilir miyim dişi diye aldım ama
Evet var.Beryazlık varmı ceresinde?
Ozaman dişi kuş. Fotoğraflarda biraz koyu.Evet var.
ben tablonun bütün halini istiyorumEkli dosyayı görüntüle 57098
Telefon kullanıyorsanız kırmızıyla çizdiğim yere tılayın resmi açıp indirmek için.
Öyle yapınca çeyrekmi iniyorben tablonun bütün halini istiyorum