Nurullah İnci
Emektar Üye
Kuşunuz büyük ihtimalle dişi. Daldarı veriyor musunuz? Daldarı kızışmasında çok etkili. Daldarı verin bir iki ay içinde kahverengiye dönerse kesin dişidir zatenMerhabalar, cinsiyeti ceresinden belli olmayan bir muhabbet kuşumuz var. Yaklaşık 6 aylık. Arada sırada elime çıkıp kalça kısmındaki tüyleri kabartıp bir ileri bir geri gidiyor ve kısık sesle ötüyor. Nadiren parmağıma kur yapıyor, kafa sallıyor. Dişi mi erkek mi. Muhabbet kuşlarından anlayan biri söyleyebilirse ona göre eş alacağız
Yeşil kuş dişi, diğeri erkek.
ErkekDiger resimleri tam yukleyememisim linke basinca aciliyor
Çok teşekkür ederim.Yeşil kuş dişi, diğeri erkek.
Selam banami yazdınız bu cevabı acaba dışı mi kuşum bana erkek demişler di emin olamamistim zatenCinsiyet diş, yaşı için güneş ışığında bir çekim yapın gözlerini de açıya alacak şekilde.
Erkek kuşSelam cinsiyet ve yaş nedir acaba
Erkek 8 aylık civarıYaş ve cinsiyet tahmini alabilir miyim teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 57064Ekli dosyayı görüntüle 57065
Kuşunuz dişi.Selam banami yazdınız bu cevabı acaba dışı mi kuşum bana erkek demişler di emin olamamistim zaten
Erkek.Kuşunuz dişi.
Dişi, burun delikleri etrafı oldukça beyaz. Bu cere rengine sahip olan kuşum dişiydi.Erkek.
Dişi, 6-8 aylık.Selam cinsiyet ve yaş nedir acaba
2-3 aylıktan büyük değildir.- Yeni muhabbet kuşum kaç aylık sizce petshopta 3 aylık civarı dediler (kuyruğu bana uzun geldi)
- Dışkısı sizce normal mi ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler