huseyinacikoz066
Paylaşımcı Üye
Cinsiyeti nedir ?
DişiCinsiyeti nedir ?
Cinsiyetleri nedirMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Kuşlar daha yeni doğmuş sayılır zaten 5-6 aylık olsun ozaman atarsınız resimlerini.Cinsiyetleri nedir
İkisi de erkek. Irk olarak da yerli gibi duruyorlar.Yaş ve ırk bilgisi verebilirmisiniz?
İkiside erkek, yaşı için gözünü ve alnını daha yakından çeker misinizYaş ve ırk bilgisi verebilirmisiniz?
Sarı olan kuş 6 aylık gibi, gri olan biraz daha büyük.Yaş ve ırk bilgisi verebilirmisiniz?
Kuş 4 aylıktan küçük.İyi günler, petshopdan alırken 2.5-3 aylık demişlerdi ama daha büyük gibi kuşum kaç aylık ve cinsi nedir
Teşekkür ederimmKuş 4 aylıktan küçük.
Bu arada cinsiyeti için daha erken, 5-6 aylık olunca fotoğrafını atarsınızTeşekkür ederimm
Cinsi derken ırkı demek istemiştim teşekkür ederimmBu arada cinsiyeti için daha erken, 5-6 aylık olunca fotoğrafını atarsınız
Erkek 8 aylık üstüMuhabbet kuşum cinsiyeti ve yaşını diyebilir misiniz
Şimdiden teşekkürler
Kuşlar 4 aylıktan küçük kızgınlaşıyor olamaz, kızgınlaşıyorsa bir sorun olabilir ya da mutasyondandır.Irklarını söyleyebilir misiniz? Bu arada pembe cereli kuşumun ceresinde kahverengi lekeler çıkmaya başladı, dişi sanırsam. Bi kaç hafta önce açtığım konuda erkek denmişti, tabi fotoğraftan anlaşıldığı kadar söyleyebiliyo bilgili ve yetkili kişiler. Yine de teşekkür ederim herkese vakit ayırıp ilgilendiği için.https://resimyukle.io/r/xya9mC5wx0
Kızgınlaştıklarını pek sanmıyorum çünkü sizin de bildiğiniz gibi daha yavrular, 2,5-3 aylık civarılar. Ceresi asıl rengini yeni almaya başlamış olabilir mi? Ve bilginiz varsa ırklarını söyleyebilir misiniz?Kuşlar 4 aylıktan küçük kızgınlaşıyor olamaz, kızgınlaşıyorsa bir sorun olabilir ya da mutasyondandır.
Evet olabilir, ırk hakkında pek bilgim yokKızgınlaştıklarını pek sanmıyorum çünkü sizin de bildiğiniz gibi daha yavrular, 2,5-3 aylık civarılar. Ceresi asıl rengini yeni almaya başlamış olabilir mi? Ve bilginiz varsa ırklarını söyleyebilir misiniz?
(Konulara benden daha hakim birisiniz eğer yazdıklarımda kesinmiş gibi konuşuyosam lütfen yanlış anlamayın sadece olanları söylemeye çalışıyorum.)