Crow Stars
Paylaşımcı Üye
dişi gibi görünüyorarkadaşlar 2 yaşındaki bu kuşum dişimi erkekmi?
Kuş erkek ve yavru.Merhaba arkadaşlar. Bu güzelliği cumartesi günü bir petshopdan aldık. Erkek ve yavru olduğunu söyledi. Ayrıca annesi tüylerini yolduğu için yuvadan ayırıp aldıklarını belirtti. Sorum şu ki kanat ve kuyruğu tam olarak ne zaman çıkar ve ne zaman uçmayı öğrenir? Cinsiyeti erkek ve yavru mu? Sağ kanadında da tek uzun bir tüyü var sanki kırılacak gibi duruyor. Bir hastalığı yoktur değil mi? Teşekkür ederim
Erkek. 30-40 günlükten fazla değildir.Selamun Aleyküm bu muhabbet kuşuna erkek dediler ama bana dişi gibi geldi ondan size de sormak istedim cinsiyetini ve kaç aylık olduğunu söyleyebilir misiniz
Tam olarak görünmüyor cere kısmı tüyleri çıkar zamanla yani onu kafaya takma yeniler tüylerini kendiMerhaba arkadaşlar. Bu güzelliği cumartesi günü bir petshopdan aldık. Erkek ve yavru olduğunu söyledi. Ayrıca annesi tüylerini yolduğu için yuvadan ayırıp aldıklarını belirtti. Sorum şu ki kanat ve kuyruğu tam olarak ne zaman çıkar ve ne zaman uçmayı öğrenir? Cinsiyeti erkek ve yavru mu? Sağ kanadında da tek uzun bir tüyü var sanki kırılacak gibi duruyor. Bir hastalığı yoktur değil mi? Teşekkür ederim
Dişi gibi görünüyorSelamun Aleyküm bu muhabbet kuşuna erkek dediler ama bana dişi gibi geldi ondan size de sormak istedim cinsiyetini ve kaç aylık olduğunu söyleyebilir misiniz
Erkekte mavi tonlar görünür pembe degilDişi gibi görünüyor
Teşekkür ederimErkek. 30-40 günlükten fazla değildir.
Erkek yerli, dişi kırık olabilir.Muhabbet kuşlarımın ırkları ve yaşları nedir???Ekli dosyayı görüntüle 56794Ekli dosyayı görüntüle 56795Ekli dosyayı görüntüle 56796
Yaşları nedir ve dişi kuşumun fiyatı satsam ne kadar eder?Erkek yerli, dişi kırık olabilir.
Ceresinin (burnunun) resmini yakından çeker misinizMerhaba arkadaşlar. Bu güzelliği cumartesi günü bir petshopdan aldık. Erkek ve yavru olduğunu söyledi. Ayrıca annesi tüylerini yolduğu için yuvadan ayırıp aldıklarını belirtti. Sorum şu ki kanat ve kuyruğu tam olarak ne zaman çıkar ve ne zaman uçmayı öğrenir? Cinsiyeti erkek ve yavru mu? Sağ kanadında da tek uzun bir tüyü var sanki kırılacak gibi duruyor. Bir hastalığı yoktur değil mi? Teşekkür ederim
Burnunu dahay akından ve önden çeker misiniz, 4 aylıktan küçük.Ekli dosyayı görüntüle 56824 Canlının türü, cinsi, ırkı ve yasını ogrenebılırmıyım dun aldımotmeye basladı ))
Dişi ve burun deliği neden bu kadar büyük ?arkadaşlar 2 yaşındaki bu kuşum dişimi erkekmi?
ırkı nedır
Burnunu dahay akından ve önden çeker misiniz, 4 aylıktan küçük.
Irkını bilmiyorumırkı nedır