Erkek
Dişi
İki kuşta erkek.bu iki kuşumun cinsiyeti nedir ?
1. kuş
*******************************************************************************************
2.KUŞ
ilk kuşun cinsiyetini kesin anlayan var mı ?bu iki kuşumun cinsiyeti nedir ?
1. kuş
*******************************************************************************************
2.KUŞ
ikisinide önceki kuluçkadan kardeşleri olan erkek yavrunun yanına koydum. ikisinide dövdü bu erkek olduğunu tasdikler miİki kuşta erkek.
(İlk kuşta yanılma payı olabilir.)
Kesin sonuç verir mi bilmiyorum. Zaten ben iki kuşa da erkek demiştim. Sadece birinci kuşun fotoğrafları biraz parlıyordu o yüzden yanılabilirim demiştim.ikisinide önceki kuluçkadan kardeşleri olan erkek yavrunun yanına koydum. ikisinide dövdü bu erkek olduğunu tasdikler mi
bu iki kuşumun cinsiyeti nedir ?
1. kuş
2.KUŞ
Erkek gri halka varsa 8 aylık.arkadaş daha net bir foto çektim.
cinsiyet olarak ne diyorsunuz.
Birde yaşınıda gözlerinin etrafında grimsi renk oluşmuş ama tam belli olmuyor gözlerini sağ sola dönderdiginde görünüyor.
4 aylık ya da daha küçükse kolay eğitiliyor ama 8 aylıkken biraz zor eğitilir, alışıksa hemen öğrenir benim 3 yaşındaki muhabbet kuşum aşırı alışkın herşeyi anlıyor mmesela, kuşa görede değişir.Konuşma yaşı geçmiş mi oluyor konuştuğumu mu peki ?
Gri değil beyaz halka var, 8 aylık üstü büyük ihtimalle ama en az 7 olacağı kesin..Şöyle daha yakından çektim gözlerini ama ısırması ele felan 5 günde alıştı uçtuğu zaman tunege geliyor sonra ordan elime geliyor konusunca ötüyor karşılık veriyor.
evetHmm 1 yaşını geçmemiştir ama herhalde diye düşünüyorum erkek olduğu kesin dimi ama