Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Rica ederimYanlışlıkla yazdım kusura bakmayın, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Rica ederimYanlışlıkla yazdım kusura bakmayın, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Birinci resimdeki kuş dişi, ikinci resimdeki erkek.Az önce yanlış alana konu açmışım kusura bakmayın. Şimdi 2. Resimdeki kuşu daha yeni aldık dişi diye. 1. Resimdeki kuşu da 2 ay önce erkek diye aldık ama bana yeni aldığımız erkek gibi geldi, sizin de görüşerinizi almak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 56509Ekli dosyayı görüntüle 56508
Bu fotoğraftan erkek gibi gözüküyor.daha çok küçük, tam uçamıyor bile aldığım kuşçu, tam belli olmaz ama büyük ihtimalle erkek dedi.
Ekli dosyayı görüntüle 56515
teşekkür ederim, benim bir erkek kuşum daha vardı yavru istemediğim için böyle aldım, arkadaş olsun diye ama sorun çıkar mı bu şekildeBu fotoğraftan erkek gibi gözüküyor.
Erkekdaha çok küçük, tam uçamıyor bile aldığım kuşçu, tam belli olmaz ama büyük ihtimalle erkek dedi.
Ekli dosyayı görüntüle 56515
Evet kuş erkek.erkek diye biliyorum, yine bilgilerinizle doğrulamak isterim
Ekli dosyayı görüntüle 56535
Ama kuşunuzda bir sorun var galiba, gözlerinde beyaz halka var ama alnı temiz değil, hep beyaz halka var mı gözünde yoksa bu resimdemi öyle çıkmış ?erkek diye biliyorum, yine bilgilerinizle doğrulamak isterim
Ekli dosyayı görüntüle 56535
Yerli, dişi.Çok hareketli olduğu için fotoğrafını tam çekemedim ama cinsiyeti yaşı ve ırkı hakkındabilgi verebilir misiniz
Yerli, dişi.
Kafes tabanını temizlemenizi tavsiye ederim.
Yerli dişi 4 aylıktan küçük. Erkekte olabilir büyüyünce tekrar fotoğrafını atarsınız.Çok hareketli olduğu için fotoğrafını tam çekemedim ama cinsiyeti yaşı ve ırkı hakkındabilgi verebilir misiniz
Yaşı 8 ay üstünde, dişi bir kuş. Kızgınlaşmaya başlamış. Bazen kuşlar dikkat çekmek için veya can sıkıntısını gidermek için garip şekillerde uyuyabiliyorlarEkli dosyayı görüntüle 56569merhabalar yaş ve cinsiyet bilgisi alabilir miyim?
Böyle uyuyan kuşun amacı var mıdır?
Teşekkür ederimYaşı 8 ay üstünde, dişi bir kuş. Kızgınlaşmaya başlamış. Bazen kuşlar dikkat çekmek için veya can sıkıntısını gidermek için garip şekillerde uyuyabiliyorlar
8 aylık üstü dişi kızışmışEkli dosyayı görüntüle 56569merhabalar yaş ve cinsiyet bilgisi alabilir miyim?
Böyle uyuyan kuşun amacı var mıdır?
Beyazlı garip bakıyor beyaz olan 8 aylık üstü
Teşekkürler beyaz kur yaparken yakalandı bakışı ondandır.Beyazlı garip bakıyor beyaz olan 8 aylık üstü
diğer 2 yeşilli 5-6 aylık felandır maksimum.