Lim0ncuk
Yeni Üye
Teşekkür ederimErkek.
Teşekkür ederimErkek.
göz içerisi öyle olunca ne oluyor acabaYaşı 7 ay veya üstü, dişi bir kuş. Göz içerisindeki beyaz halka belirginleşmiş. Alnı temiz.
Ben alırken daha 2 aylık diyerek aldım kuşu nasıl oluyor 7 aylıkYaşı 7 ay veya üstü, dişi bir kuş. Göz içerisindeki beyaz halka belirginleşmiş. Alnı temiz.
Sizin kuşunuza demedim zaten.Ben alırken daha 2 aylık diyerek aldım kuşu nasıl oluyor 7 aylık
Göz irisi belirginleşiyor büyüdüğü için. Zararlı bir durum vs. değil. Doğal bir şey.göz içerisi öyle olunca ne oluyor acaba
Sizin kuşunuza demedim zaten
tamam teşekkürlerGöz irisi belirginleşiyor büyüdüğü için. Zararlı bir durum vs. değil. Doğal bir şey.
Albino 8 aylıktan büyük erkek.
mutasyon olabilir ama görünüşü tam 8 aylık üstü gibi.Ekli dosyayı görüntüle 565048 aylık olduğuna eminmisiniz bana 2 aylık dendi.
Kuş bana yavru gibi gelmedi açıkçası.Ekli dosyayı görüntüle 565048 aylık olduğuna eminmisiniz bana 2 aylık dendi.
Bilemedim ki şimdi ne yapsamKuş bana yavru gibi gelmedi açıkçası.
Kuş 2 aylık olamaz 8 aylık üstüBilemedim ki şimdi ne yapsam
Erkek ve 4 aylıktan küçük, dişi olsa bile çiftleşemez.Az önce yanlış alana konu açmışım kusura bakmayın. Şimdi 2. Resimdeki kuşu daha yeni aldık dişi diye. 1. Resimdeki kuşu da 2 ay önce erkek diye aldık ama bana yeni aldığımız erkek gibi geldi, sizin de görüşerinizi almak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 56509Ekli dosyayı görüntüle 56508
Az önce yanlış alana konu açmışım kusura bakmayın. Şimdi 2. Resimdeki kuşu daha yeni aldık dişi diye. 1. Resimdeki kuşu da 2 ay önce erkek diye aldık ama bana yeni aldığımız erkek gibi geldi, sizin de görüşerinizi almak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 56509Ekli dosyayı görüntüle 56508
2side 4 aylıktan küçük çiftleşmeleri mümkün değşl yani çiftleştirmek için alıyorsanız almamanızı öneririm.Erkek ve 4 aylıktan küçük, dişi olsa bile çiftleşemez.
Çiftleşmeleri için değil zaten arkadaş olarak büyüsünler diye almıştık ama dişi diye vermişler 2. Resimdeki kuşu, erkek yani değil mi?2side 4 aylıktan küçük çiftleşmeleri mümkün değşl yani çiftleştirmek için alıyorsanız almamanızı öneririm.
Erkek.Çiftleşmeleri için değil zaten arkadaş olarak büyüsünler diye almıştık ama dişi diye vermişler 2. Resimdeki kuşu, erkek yani değil mi?
1. Resimdeki kuşumun cinsiyeti erkek mi peki?2side 4 aylıktan küçük çiftleşmeleri mümkün değşl yani çiftleştirmek için alıyorsanız almamanızı öneririm.
1. Resimdeki erkek mi peki?Erkek.
Yanlışlıkla yazdım kusura bakmayın, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için1. Resimdeki kuşumun cinsiyeti erkek mi peki?
1. Resimdeki erkek mi peki?