Erkek 4 aylık veya daha küçük.Erkek diye aldık ama cinsiyeti ve yaşı nedir acaba?
2.5 demişlerdi o kadar küçük mü peki. Beslenmesini VS yaşına göre yapmak istiyorum. Cevabınız için teşekkürlerErkek 4 aylık veya daha küçük.
Ceresinin resmini karşıdan çeker misiniz? Dişi gibi duruyor.Erkek diye aldık ama cinsiyeti ve yaşı nedir acaba?
Evet okadar olabilir maksimum 4 aylık.2.5 demişlerdi o kadar küçük mü peki. Beslenmesini VS yaşına göre yapmak istiyorum. Cevabınız için teşekkürler
Ceresinin resmini karşıdan çeker misiniz? Dişi gibi duruyor.
Emin olmazsanız bir kaç ay sonra tekrar sorabilirsiniz çünkü o zaman cere rengi daha çok belli olacaktır.
Tamamdır. Aşırı nazlı ötmüyor falan ben de sorayım dedim teşekkürlerKüçük olduğu için açık renkli galiba erkek büyük ihtimalle büyüyünce tekrar fotoğraf atarsınız.
Yeni konu açın, burası yaş,cinsiyet ve ırk için.merhaba kuşum 6 yaşında ve hiç uçmuyor bu yaşına kadar sadece yerden 0,5 mt yükseliyor ve 1-1,5 metre ileri gidiyordu bu uçma sırasında da hep kuyrugundaki uzun tüylet düşüyor hemen yuvasına giriyordu şimdi ise kuyrugunda 2 adet sert birşey cıktı dokundugumda ise ağırmaya başlıyor bu nedir nasıl tedavi edilir ? lütfen yardım edin
actım kimse yazmadı burada konuşma döndüğünü gördüğüm için birinin yardımı olur belki diye yazdım uzgünümYeni konu açın, burası yaş,cinsiyet ve ırk için.
Açmış, Recai hocamı ve Adrian hocamı etiketledim.Yeni konu açın, burası yaş,cinsiyet ve ırk için.
2 petshop da dişi dedi. Yarın götürüp erkek alacağız. Hiç alışamadı zaten bizeEmin olmazsanız bir kaç ay sonra tekrar sorabilirsiniz çünkü o zaman cere rengi daha çok belli olacaktır.
Burun delikleri etrafı beyaz çünkü.
Arkadaşlar yanlış görmüşüm kuş erkek sanırım.Burun delikleri etrafı beyaz çünkü.
erkek