MissDionysos
Yeni Üye
Yandan fotoğrafını çekip atın. ve gözünüde yakından çekin.
Yandan fotoğrafını çekip atın. ve gözünüde yakından çekin.
Yerliden çok çekoslovak gibi geldi bana, @Nurullah İnci
Kuşun burnunda mantar var bunun hakkında bir konu açın yardımcı olacaklardır.
Cere rengi net gözükmüyor.Ekli dosyayı görüntüle 56390
dişi mi erkek mi diğer dişi kuşla birbirlerine kustular iki dişi kuş birbirine kusar mu
cere rengi net değil.Ekli dosyayı görüntüle 56390
dişi mi erkek mi diğer dişi kuşla birbirlerine kustular iki dişi kuş birbirine kusar mu
Dişi bir kuş. Paşa yerine başka bir isim bulabilirsiniz.
cinsiyet erkek ama yaşı bilmiyorum daha bilgili olan üyeler görünce cevap verecektir
erkek 4 aylıktan küçük tam eğitmelik ve konuşturmalık şirin bir kuş, iyi günler dilerim muhabbet kuşunuzla
Kuyruğu tam çıkmamış diye bunu da çektim.Kuşumuzu yeni aldık, yaklaşık 2 hafta olacak. Dişi gibi dediler ama emin değiliz daha yavru. Ayrıca kaç aylık olduğunuda bilmiyorum. Cins, ırk ve yaş tahminleriniz nelerdir?
Dişi, en fazla 2 aylık.Kuşumuzu yeni aldık, yaklaşık 2 hafta olacak. Dişi gibi dediler ama emin değiliz daha yavru. Ayrıca kaç aylık olduğunuda bilmiyorum. Cins, ırk ve yaş tahminleriniz nelerdir?
Dişi 4 aylıktan küçük Maşallah iyi günler dilerim muhabbet kuşunuzla.Kuşumuzu yeni aldık, yaklaşık 2 hafta olacak. Dişi gibi dediler ama emin değiliz daha yavru. Ayrıca kaç aylık olduğunuda bilmiyorum. Cins, ırk ve yaş tahminleriniz nelerdir?
Çok teşekkür ederimDişi, en fazla 2 aylık.
Teşekkür ederim, size de iyi günler dilerim. ^^Dişi 4 aylıktan küçük Maşallah iyi günler dilerim muhabbet kuşunuzla.