Daha yakın çeker misiniz ?
Merhaba bu kuşun yaşı ve cinsiyeti nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Kuş daha küçük büyüsün netleşir heralde.Yavru albino kuşum erkek gibi ama tam emin olamadım yardımcı olur musunuz ?
Cinsiyeti erkekde gözünü çeker misiniz lütfen galiba tam bilmiyorsunuz, alnını ve gözünü yakından çekin demek istedim.
Evet, malesef fazla bilgim yok kuşu yeni sahiplendim.Forumu okuyarak yeni yeni öğreniyorum.Cinsiyeti erkekde gözünü çeker misiniz lütfen galiba tam bilmiyorsunuz, alnını ve gözünü yakından çekin demek istedim.
@Nurullah İnci baksın ben anlayamadım ama büyük ihtimalle 4 aylık veya daha küçük, başındaki çizgiler belli değil siz görebiliyorsanız alına kadarmı yoksa alını temizmi onu söylerseniz iyi olur ama galiba ırkından dolayı gözükmüyor.Evet, malesef fazla bilgim yok kuşu yeni sahiplendim.Forumu okuyarak yeni yeni öğreniyorum.
Kızgınlık geçirmiş bir kuş. 3 aydan büyüktür.Evet, malesef fazla bilgim yok kuşu yeni sahiplendim.Forumu okuyarak yeni yeni öğreniyorum.
erkekMerhaba herkese. Muhabbet kuşumun cinsiyeti hakkında bilgi verebilir misiniz?
erkekMerhaba herkese. Muhabbet kuşumun cinsiyeti hakkında bilgi verebilir misiniz?
İkisi de erkek.Cinsiyetleri ve yaşları nedir ?
2 3 aylık olan sarı olan olması lazım doğru mudurİkisi de erkek.
Birisi 2-3 aylık. Diğeri 7-8 aylık.
Evet.2 3 aylık olan sarı olan olması lazım doğru mudur
ikiside erkek sarı kuş 4 veya 4 aylıktan küçük diğeri 8 aylık civarıCinsiyetleri nedir ?