Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinEvet ya 4 aylık yada daha küçük.
Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinEvet ya 4 aylık yada daha küçük.
Bilgileriniz için derken o arkadaşıda kast etmiştimRica ederim.
@Yağmur Kuşsan 'da yardım etti
Erkek 4 aylık yada daha küçük.Ekli dosyayı görüntüle 56157
Arkadaşlar muhabbet kuşumun yaşı ve cinsiyeti ne?
TeşekkürlerErkek 4 aylık yada daha küçük.
Rica ederimTeşekkürler
Tüye girmiş ve bir hayli tüy dökmüş, en az 5.5-6 aylıktır.Ekli dosyayı görüntüle 56157
Arkadaşlar muhabbet kuşumun yaşı ve cinsiyeti ne?
Ne zaman yeni tüyleri çıkar? Bu arada cevabınız için teşekkür ederimTüye girmiş ve bir hayli tüy dökmüş, en az 5.5-6 aylıktır.
Dişi 2. Defa kızışiyor ama erkeğin ceresi daha önce hiç masmavi olmadıErkek kuşumun renk mutasyonu nedir bir de yaşları belli oluyorsa söyler misiniz
İkiside 8 aylıktan büyük çiftleşebilir.Erkek kuşumun renk mutasyonu nedir bir de yaşları belli oluyorsa söyler misiniz
Erkekte kızışıyor oyüzden çok koyu mavi.Dişi 2. Defa kızışiyor ama erkeğin ceresi daha önce hiç masmavi olmadı
Peki dişi kuşum normal yeşil kuş onu biliyorum da erkek kuşun rengine ne deniyorİkiside 8 aylıktan büyük çiftleşebilir.
Krem mi ne deniyordu siz krem diyin anlaşılır heraldePeki dişi kuşum normal yeşil kuş onu biliyorum da erkek kuşun rengine ne deniyor
Dişi.Yaklaşık 3 aylık kuşum cinsiyetinde çok kararsız kaldık sizce nedir cinsiyeti?
Erkek diye almıştık burnu ilk zamanlar daha koyu renkteydi açıldı demek dişi olduğu için açıldı. Teşekkürler bilgi için
Kuş zaten 4 aylık veya daha küçük ne zaman daha koyu olabiliyorErkek diye almıştık burnu ilk zamanlar daha koyu renkteydi açıldı demek dişi olduğu için açıldı. Teşekkürler bilgi için
Erkek diye almıştık burnu ilk zamanlar daha koyu renkteydi açıldı demek o
1aydır bizimle aldığımızda 2 aylıktı ozmanlar rengi daha koyuydu sonra soyulmaya renk açılmaya başladı belki de bilmediğmiiz için bize öyle gelmiş olabilirKuş zaten 4 aylık veya daha küçük ne zaman daha koyu olabiliyor