Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Resimleri yükleyemiyorsanız hizliresim.com yada klasresim.com adlı siteye yükleyebilirsiniz.
Resimleri yükleyemiyorsanız hizliresim.com yada klasresim.com adlı siteye yükleyebilirsiniz.
cinsiyeti yaşı ve ırkı nedir?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Erkek 8 aylık üstü.cinsiyeti yaşı ve ırkı nedir?
8 aylık üstü olduğuna emin misiniz daha yavruluktan düşeli 1 ay olduErkek 8 aylık üstü.
Yani yavrumu ? bazen 8 aylık vb. gibi gözüküp küçük veya büyük felan olabiliyorlar.8 aylık üstü olduğuna emin misiniz daha yavruluktan düşeli 1 ay oldu
sahiplendiğimiz yer öyle söyledi. çok teşekkür ederimm. ırkı konusuna fikriniz var mı ?Yani yavrumu ? bazen 8 aylık vb. gibi gözüküp küçük veya büyük felan olabiliyorlar.
Sahiplendiğiniz yerin yalan söylemiş olma olasılığı var 8 aylık üstü olarak gözüküyor eğer bir yanlışlık yoksa.sahiplendiğimiz yer öyle söyledi. çok teşekkür ederimm. ırkı konusuna fikriniz var mı ?
Irktan anlamıyorum kusura bakmayın.sahiplendiğimiz yer öyle söyledi. çok teşekkür ederimm. ırkı konusuna fikriniz var mı ?
tamam teşekkür ederimSahiplendiğiniz yerin yalan söylemiş olma olasılığı var 8 aylık üstü olarak gözüküyor eğer bir yanlışlık yoksa.
Kafa tüylerine bakılırsa genç yetişkin, ama renginden ötürü de kafa çizgileri görünmüyor olabilir, göz etrafında gri halka var mı kontrol edin bir de ayaklarına bakın ayaklardan da fikir sahibi olabilirsinizcinsiyeti yaşı ve ırkı nedir?
Halka var ve beyaz 8 aylık veya üstü olmalı.Kafa tüylerine bakılırsa genç yetişkin, ama renginden ötürü de kafa çizgileri görünmüyor olabilir, göz etrafında gri halka var mı kontrol edin bir de ayaklarına bakın ayaklardan da fikir sahibi olabilirsiniz
Erkek 4 aylıktan küçük. Cins derken ırk dediyseniz bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar limonun cınsıyeti ve cinsini ögrenebilirmiyim
Dişi kızışmış daha yeni, ikiside 8 aylık üstü çiftleşebilirler.
Cinsiyet soruyorsanız erkek ama ceresindeki o kahverengiliğin sebebini biliyor musunuz ?
Hayır efendim bilmiyorum cinsiyetini öğrenmek istedim teşekürler peki cinsi nedir ve şuan eş almak uygunmuCinsiyet soruyorsanız erkek ama ceresindeki o kahverengiliğin sebebini biliyor musunuz ?
Evet 8 aylık üstü çiftleşir 8 aylık üstü dişi alırsanız.Hayır efendim bilmiyorum cinsiyetini öğrenmek istedim teşekürler peki cinsi nedir ve şuan eş almak uygunmu