Ecrin Karadağ
Onursal Üye
8 aylık veya üstüyken, erken kızgınlaşabilir, ama erkek 4 aylık çok küçük.dişi belli değil yaşı için gözünün resmini atın.kaç aylık iken çifleşme olur ?
8 aylık veya üstüyken, erken kızgınlaşabilir, ama erkek 4 aylık çok küçük.dişi belli değil yaşı için gözünün resmini atın.kaç aylık iken çifleşme olur ?
İddiaya girmem adil olmaz.Hayır gri erkek, iddiaya girerim.
Erkek kuşlar ilk kızgınlıklarına 4 aylıkken girerler. Kendi kuşum 3.5 aylıkken aktif olarak kızgındı.8 aylık veya üstüyken, erken kızgınlaşabilir, ama erkek 4 aylık çok küçük.dişi belli değil yaşı için gözünün resmini atın.
Yanlış bilgi olup olmadığını söyleyemezsiniz, yanlışsa zaten yanlıştır bunu siz belirleyemezsiniz belkide sizin bilgileriniz yanlıştır.Erkek kuşlar ilk kızgınlıklarına 4 aylıkken girerler. Kendi kuşum 3.5 aylıkken aktif olarak kızgındı.
Yanlış bilgiler veriyorsunuz iki kuşta dişiyken beklentiye sokmayınız bir insanı.
gözü bu şekildeYanlış bilgi olup olmadığını söyleyemezsiniz, yanlışsa zaten yanlıştır bunu siz belirleyemezsiniz belkide sizin bilgileriniz yanlıştır.
Tam gözümüyor kafası yan olduğu için, tam gözünün önünden çekin.gözü bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 55444
Tam gözümüyor kafası yan olduğu için, tam gözünün önünden çekin.
Galiba göz etrafında halka var, halka varsa gri mi beyazmı söyler misiniz net değil fotoğraf ?
Muhabbet kuşumun yaşı kaç? Cinsiyeti kız anladıgım kadarıyla...
Kusum kac aylik acabaKuşun cinsiyeti dişi. Yaşı da 1 yaş civarında.
Kuşun ceresinde akar olabilir. Ek bir konu açıp daha detaylı fotoğraflar yükleyin.
4 aylıktan küçük sanırım.Kusum kac aylik acaba
Galiba göz etrafında halka var, halka varsa gri mi beyazmı söyler misiniz net değil fotoğraf ?
Siz griyimi diyorsunuz ? ben sarıyı demiştim
geri verip erkek almayı düşünüyorum dişi diye algıladım bende verirken erkek dedi adam ama dişi çıktı anlaşılanSiz griyimi diyorsunuz ? ben sarıyı demiştim
gri olasn 4 aylık zaten dedim. Bu arada bu fotoğraflarda dişi gibi gözüküyor bence büyüsün biraz öyle atın fotoğrafları.
Dişi, 4-6 ay arasındadir tahmini.Merhabalar kuşumuzun cinsiyeti nedir? Sizce kaç aylık?
Ekli dosyayı görüntüle 55454
Dişi 8 aylık civarıMerhabalar kuşumuzun cinsiyeti nedir? Sizce kaç aylık?
Ekli dosyayı görüntüle 55454
Sabah çekin ve cinsiyet yada ırk hangisini istiyorsanız söyleyin.Cinsi nedir yardımcı olur musunuz?
Irkı nedir?Sabah çekin ve cinsiyet yada ırk hangisini istiyorsanız söyleyin.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.