Ecrin Karadağ
Onursal Üye
4 Aylıktan küçük.Gözünü çektim özellikle
4 Aylıktan küçük.Gözünü çektim özellikle
Gün içinde uyuması normal o zaman yavru olduğu için4 Aylıktan küçük.
Aynen.Gün içinde uyuması normal o zaman yavru olduğu için
İki kuşta dişi. Kur yapma ve benzeri hareketler olabilir.Sağdaki kuşumu yeni bugün aldım. Erkek diye aldım. Soldaki kuşumu dişi sanıyodum. Gelince soldaki deli gibi kur yaptı öpüştüler ve üstüne binmeye çalıştı. Sağdaki biraz daha genç. Sizce cinsiyetleri nedir ben çözemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 55434 Ekli dosyayı görüntüle 55435Ekli dosyayı görüntüle 55436
evet gelen griyi sarı kuş bırakmıyo deli gibi öpüyo ayağını ısırıyo sürünüyo. Bunlara bir erkek alsam bu erkek ikisiylede iş görür mü yoksa ayırmam mı gerekir.İki kuşta dişi. Kur yapma ve benzeri hareketler olabilir.
Net olması için gün ışığıyla çekilmiş bir fotoğraf yükleyiniz.Arkadaşlar kuşun cinsiyeti nedir ilk başlarda burnu dişi burnuydu sonra böyle oldu
Ekli dosyayı görüntüle 55432
Erkek baskın olursa birisini eş seçer mutlaka. Anlattığınız dişi eş olmaya hazır.evet gelen griyi sarı kuş bırakmıyo deli gibi öpüyo ayağını ısırıyo sürünüyo. Bunlara bir erkek alsam bu erkek ikisiylede iş görür mü yoksa ayırmam mı gerekir.
Erkek.Arkadaşlar kuşun cinsiyeti nedir ilk başlarda burnu dişi burnuydu sonra böyle oldu
Ekli dosyayı görüntüle 55432
Sağdaki kuşumu yeni bugün aldım. Erkek diye aldım. Soldaki kuşumu dişi sanıyodum. Gelince soldaki deli gibi kur yaptı öpüştüler ve üstüne binmeye çalıştı. Sağdaki biraz daha genç. Sizce cinsiyetleri nedir ben çözemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 55434 Ekli dosyayı görüntüle 55435Ekli dosyayı görüntüle 55436
Sağdaki gri erkek olmalı, dişi değil.İki kuşta dişi. Kur yapma ve benzeri hareketler olabilir.
İkisi de dişi.Sağdaki gri erkek olmalı, dişi değil.
Hayır gri erkek, iddiaya girerim.İkisi de dişi.
hocam bende bakıyorum deliklerin dışı beyaz gibi ama daha yavru kuş arka taraflarda biraz mora çalıyo gibi kafam çok karışık kuşçudan erkek diye aldım. Burada sorunca bir kaç kişi dişi dedi acaba daha yavru olduğu için mi böyle yanıltıyoHayır gri erkek, iddiaya girerim.
Kuş kesinlikle erkek.hocam bende bakıyorum deliklerin dışı beyaz gibi ama daha yavru kuş arka taraflarda biraz mora çalıyo gibi kafam çok karışık kuşçudan erkek diye aldım. Burada sorunca bir kaç kişi dişi dedi acaba daha yavru olduğu için mi böyle yanıltıyo
hocam neye göre belli oluyor neden diğer arkadaşlar dişi dedi anlayamadım. SaygılarKuş kesinlikle erkek.
Beyaza benzetmişler ama küçük olduğu için öyle, açık renk olması lazım koyu yani erkek.hocam neye göre belli oluyor neden diğer arkadaşlar dişi dedi anlayamadım. Saygılar
Beyaza benzetmişler ama küçük olduğu için öyle, açık renk olması lazım koyu yani erkek.
Kuş küçük çiftleşemez ama bu yaptıkları şeyler normal. Dişi dişiyede kur yapar anlaşıyorsa.ayrıca griye sarı kuş cilve yapıyo öpüşüyolar falan eş tutmuşda oluyorlar mı böylelikle dişi dişi olsa kavga mı ederlerdi ?
kaç aylık iken çifleşme olur ?Kuş küçük çiftleşemez ama bu yaptıkları şeyler normal. Dişi dişiyede kur yapar anlaşıyorsa.