Ecrin Karadağ
Onursal Üye
evet ama öyle gözüküyor zaten tekrar resm atarmısınızalbinolar ın gözleri kırmızı olmuyormuydu
evet ama öyle gözüküyor zaten tekrar resm atarmısınızalbinolar ın gözleri kırmızı olmuyormuydu
Evet, ino genlerin gözleri kesinlikle kırmızı olması gerekiyormuş. Tek renk faktörlü kuş olarak geçiyor. Kuşunuz yerli.albinolar ın gözleri kırmızı olmuyormuydu
Başka tahmin var mı?Arkadaşımın 3 aylığa yakın yeşil bir kuşu var cinsiyeti hakkinda bilgi verebilirmisiniz ?
ikiside 4 aylıkyaş tahmini ne zaman yumurtlarlar
okikiside 4 aylık
4 ay sonra kızışırlar mıikiside 4 aylık
7-8 aylıkken kızışıyorlar evet4 ay sonra kızışırlar mı
teşekkürlerEvet, ino genlerin gözleri kesinlikle kırmızı olması gerekiyormuş. Tek renk faktörlü kuş olarak geçiyor. Kuşunuz yerli.
zaten size çok fazla kere cinsiyetini dedik, sarı dişi diğeri erkek. yaşlarda 4 aylık civarı demiştik. ırklarıda yerliırk yaş cinsiyet hepsi tek mesajda ss alacağım
ss alacaktımzaten size çok fazla kere cinsiyetini dedik, sarı dişi diğeri erkek. yaşlarda 4 aylık civarı demiştik. ırklarıda yerli
anlamadım, neyin ekran görüntüsünü alacaksınız?ss alacaktım
cinsiyetinin falananlamadım, neyin ekran görüntüsünü alacaksınız?
sarı dişi diğeri erkek 2sininde yaşı 4 aylık civarı ve ırkları yerlicinsiyetinin falan
ok thanxsarı dişi diğeri erkek 2sininde yaşı 4 aylık civarı ve ırkları yerli
Türkçe kullanmanı tavsiye ederim, yok İngilizce istiyorsan thanks de lütfen tabii sana kalmışok thanx
tamam özür dilerimTürkçe kullanmanı tavsiye ederim, yok İngilizce istiyorsan thanks de lütfen tabii sana kalmış