Crow Stars
Paylaşımcı Üye
kızışmış galibaMuhabbet kuşumun yaşı kaç? Cinsiyeti kız anladıgım kadarıyla...
kızışmış galibaMuhabbet kuşumun yaşı kaç? Cinsiyeti kız anladıgım kadarıyla...
sarı dişi mavi erkekçektim yakından
kusura bakjmayın kartondan birşeyler yapıyordum sıkılmıştımcevap yok mu @Ecrin Karadağ
peki ırkları ve yaşısarı dişi mavi erkek
kusura bakjmayın kartondan birşeyler yapıyordum sıkılmıştım
hangisiHollanda gibi duruyor. vidmate insta save
kuşların yan taraftan tüm vücudunun (kuyrukdan kafaya kadar) fotoüğrafını atınpeki ırkları ve yaşı
çekoslavak gibilerde pek anlayamadım ırk hakkında çok biglim yokdip not 1. fotodaki kuşun kuyruğunu kesmedim kafeste dura dura kırıldı
en soldaki kızışmış bir dişi
Cinsiyeti nedir
kimin vardır konu açayım mıçekoslavak gibilerde pek anlayamadım ırk hakkında çok biglim yok
erkekTeyzem bir türlü fotoğrafını çekemiyor en net çektiği fotoğraf bu eğer anlayabilen varsa sizce cinsiyeti nedir
birde kuşun ırkı albino MaşallahTeyzem bir türlü fotoğrafını çekemiyor en net çektiği fotoğraf bu eğer anlayabilen varsa sizce cinsiyeti nedir
konu asla açmayın, yaş,ırk,cinsiyer gibi sorular bu konuya sadece yazılır, nurullah inci belki anlayabilir isterseniz @ işareti ile etiketleyinkimin vardır konu açayım mı
Teyzem bir türlü fotoğrafını çekemiyor en net çektiği fotoğraf bu eğer anlayabilen varsa sizce cinsiyeti nedir
İki kuşta yerli.dip not 1. fotodaki kuşun kuyruğunu kesmedim kafeste dura dura kırıldı
ok tşk peki yaşalrı tahminen nedir konuşturmak kolay mıdır yerli kuşlarıİki kuşta yerli.
0-4 aylık arasıırkları ve yaşları nedir
ok tşk peki yaşalrı tahminen nedir konuşturmak kolay mıdır yerli kuşları