Yardımcı olabilecek var mı tekrar teşekkür ederim
Yardımcı olabilecek var mı tekrar teşekkür ederim
erkek gibi gözüküyor ama gölgeden yanlş olabilir ışıklı bir yerde tekrar çekermisinizYardımcı olabilecek var mı tekrar teşekkür ederim
etiketlediğinde bana bildirim gelmiyor ben zaten girdiğimde siteye orada gözüküyor işaretlemene gerek yok ama sağol
tamam bilmiyordumetiketlediğinde bana bildirim gelmiyor ben zaten girdiğimde siteye orada gözüküyor işaretlemene gerek yok ama sağol
Cinsiyeti erkekEkli dosyayı görüntüle 54331Ekli dosyayı görüntüle 54332cinsiyeti ve yaşını söyler misiniz ?
erkek ama yaşı 4 aylık civarı olabilir kafasında çizgiler pek yok sanırım ırkından dolayı ama 4 aylık civarıEkli dosyayı görüntüle 54331Ekli dosyayı görüntüle 54332cinsiyeti ve yaşını söyler misiniz ?
Dişi diye aldım erkek kuşum kur yapıyor emin misinizerkek ama yaşı 4 aylık civarı olabilir kafasında çizgiler pek yok sanırım ırkından dolayı ama 4 aylık civarı
kesinlikle %100 erkekDişi diye aldım erkek kuşum kur yapıyor emin misiniz
Daha net çektim bir bakarsanızkesinlikle %100 erkek
yok kesin erkek diğer kuşuda atarmısınızDaha net çektim bir bakarsanız
bir tane daha atar mısınız erkek gibi bu kuşda
Erkek bu zaten 10 kelime biliyorbir tane daha atar mısınız erkek gibi bu kuşda
Ama diğer kuşu kaşımaya kalkıyor falanbir tane daha atar mısınız erkek gibi bu kuşda
yeni bir kuş alacaksanız diğerini geri getirecekseniz kuşu kendiniz bulun, ceresi (burunu) altı mavi üstü beyazsa o dişidir yada hepsi beyazda olur ama çok dikkat edin kuşun gözünde beyaz halka olsun 4 aylık felan olursa eş olmazlar.Erkek bu zaten 10 kelime biliyor
erkek erkeğe ayakda atabiliyor normal bir durum.Ama diğer kuşu kaşımaya kalkıyor falan