Fotoğraftaki kuş dişi. Uyarayım 2.5 aylık bir kuş için fazla kilolu.Merhaba iki kardeşin cinsiyetini merak ediyorum 2.5 aylıklar
Bu kuş kesin olarak dişi zaten, ceresi tam beyaz bağlamış.Birde bu kuş
Tüm kuşlar dişi gibi geldi.Ekli dosyayı görüntüle 52333Ekli dosyayı görüntüle 52334Ekli dosyayı görüntüle 52335
Cinsiyetleri nedir acaba?
En soldaki bir aylıkken forumda sormuştum, erkek denilmişti. Fakat ceresi epey beyazlaştı.
Fotoğraf paylaşın bakalımMerhaba kuşlarım 30 günlük cinsiyet ve ırkları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Fotoğraf boyut büyük diyor yükleyemiyorum ne yapmam lazım acabaFotoğraf paylaşın bakalım
Dişi.Cinsiyeti nedir bilgi verebilir misiniz?
Resim yükleme sitelerine yükleyip linkini atabilirsiniz.Fotoğraf boyut büyük diyor yükleyemiyorum ne yapmam lazım acaba
Fotoğraf paylaşın bakalım
Fotoğraf paylaşın bakalım
Resim yükleme sitelerine yükleyip linkini atabilirsiniz.
Fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp, o ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz.
Yok hepsi farklı değil 2 ayrı kuş. Peki ırkı spangle mi acaba. Çok teşekkür ederim cevabınız için.Hepsi farklı kuş mi bilmiyorum, dikkat etmedim ama 3.linkteki dişi.
Spangle, ırk değil renk faktörüdür.Yok hepsi farklı değil 2 ayrı kuş. Peki ırkı spangle mi acaba. Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Nurullah Hocam,Tüm kuşlar dişi gibi geldi.
Ancak 2.fotoğraftaki kuşu daha aydınlık bir ortamda çekerseniz daha net bir tayin yapılabilor.
3 kuşta dişi.Nurullah Hocam,
Tekrar fotoğraf çektim. Işıktan dolayı cereler olduğundan beyaz göründü sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 52392Ekli dosyayı görüntüle 52393
Zeytin yeşili kuşla, mavi kuş eş gibiler. Kaşıma, yem kusma gibi davranışlar var. Ben maviyi dişi, yeşili erkek diye biliyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 52394
Bu da diğer kuş, eş alacağım için cinsiyetini net olarak öğrenmem önem arz ediyor.
@Nurullah İnci @FındıkBaba @alph
@Nurullah İnci 'nin de dediği hepsi dişi. Her iyi anlaşan kuş eş tutmuş demek değildir. Salma kafeslerde kuşlar sadece eşleri ile ilgilenmezler örneğin. Hepsine erkek bir eş alabilirsiniz. Tabi nadir olsa da kuşlarda da homoseksüellik görülebilir, bunu da göz önünde bulundurmak gerek.Nurullah Hocam,
Tekrar fotoğraf çektim. Işıktan dolayı cereler olduğundan beyaz göründü sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 52392Ekli dosyayı görüntüle 52393
Zeytin yeşili kuşla, mavi kuş eş gibiler. Kaşıma, yem kusma gibi davranışlar var. Ben maviyi dişi, yeşili erkek diye biliyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 52394
Bu da diğer kuş, eş alacağım için cinsiyetini net olarak öğrenmem önem arz ediyor.
@Nurullah İnci @FındıkBaba @alph