Kuş Sevdasızz
Yeni Üye
bir de dişi kuşum tüy döküyor sıkıntı olur mu pekErkek 6 aylık civarı olabilir. Plastik tünek çeşitli ayak ve tırnak sorunlarına sebep olur. Tahta tünek kullanın.
bir de dişi kuşum tüy döküyor sıkıntı olur mu pekErkek 6 aylık civarı olabilir. Plastik tünek çeşitli ayak ve tırnak sorunlarına sebep olur. Tahta tünek kullanın.
evet ama içinde ayna yok sadece oraya geçip sallanıyorlar ayna yokSoldaki dişi, sağdaki erkek. Kafeste aynalı oyuncak mı var? Plastik tünek kullanmayın.
Olmaz, düzenli vitamin takviyesi yapıyorsanız ek bir şeye ihtiyacı olmaz.bir de dişi kuşum tüy döküyor sıkıntı olur mu pek
Üstadlar herkese merhaba bu kuşun cinsiyeti nedir acaba?Resmim - Resim Yükle, Hızlı Resim Yükle Paylaş
Türkiye'nin en hızlı resim yükleme platformu Resmim'e şimdi katıl! Hızlı ve ücretsiz resim yükle.resm.im
Beyaz-kahverengi bir renk görüyorum eğer yanılmıyorsam, dişi olduğunu düşünüyorum.
Üstad kusuma eş alacagim icin net bir bilgiye ihtiyacim var yardimlarinizi bekliyorumBeyaz-kahverengi bir renk görüyorum eğer yanılmıyorsam, dişi olduğunu düşünüyorum.
as da tam net değil
Erkek.Merhaba kuşumun ci siyeti nedir? Burun çevresinde sanki biraz beyazlık da var gibi ama emin olamadım.
Dişi, 3-4 aylık.Merhaba, kuşumun cinsini, yaşını ve cinsiyetini söyleyebilir misiniz acaba?
Arkadaslar sizce bu kusun irki nedir hollandami yoksaa yerlimi cevaplarsaniz sevinirimMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Hollanda ırkından bir hayli uzak. Yerli.Arkadaslar sizce bu kusun irki nedir hollandami yoksaa yerlimi cevaplarsaniz sevinirim
Coook tesekkur ederim yerli diye geciyo ozamanHollanda ırkından bir hayli uzak. Yerli.
Yerli. Dişi diyebilirim, kesinlik katmam doğru olmaz.Kesin dişi mi yoksa tahmini mi? Bir de ccinsi nedir acaba?