Ali Ergün Türköz
Emektar Üye
Dişi kardeşim.Abi benimki disi mi erkek mi bilmiyorum terddut içindeyim erkek diye
Dişi kardeşim.Abi benimki disi mi erkek mi bilmiyorum terddut içindeyim erkek diye
Merhaba.Merhabalar kuşumuzu alalı 3 hafta oldu aldıgımz dada hemen hemen aynı boyuttaydı gagasındaki siyahlık yeni kayboldu cinsi vs nedir acaba birde renk değişimi oluyormu muhabbet kuşları da
Dişi.arkadaşlar benim muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir bir tane aldık kızıştı bizde erkek aldık ama emin değilizEkli dosyayı görüntüle 52179Ekli dosyayı görüntüle 52180Ekli dosyayı görüntüle 52181
Cinsi konusundaki fikriniz nedir veteriner irilerinden dedi ama çokta soramadımMerhaba.
Fotoğrafta erkek gibi ama net değil fotoğraflar.
Renk değişimi olabiliyor ancak çok fark edilecek boyutlarda değil.
Erkek, rengi değişmez sadece açılır veya canlanır. Kuşu nereden aldınız?Merhabalar kuşumuzu alalı 3 hafta oldu aldıgımz dada hemen hemen aynı boyuttaydı gagasındaki siyahlık yeni kayboldu cinsi vs nedir acaba birde renk değişimi oluyormu muhabbet kuşları da
PetshoptanErkek, rengi değişmez sadece açılır veya canlanır. Kuşu nereden aldınız?
Kırma yerli diye düşünüyorum.Petshoptan
Çok enterasan geliyor bize kafasını eğip sürekli Kendini sevdirmek istiyor kedi gibiyada herkuş böyledir ilk muhabbet kuşumuz oldugundan da bize garip geliyor olabilirKırma yerli diye düşünüyorum.
plastik TÜNEK kullanmayınarkadaşlar benim muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir bir tane aldık kızıştı bizde erkek aldık ama emin değilizEkli dosyayı görüntüle 52179Ekli dosyayı görüntüle 52180Ekli dosyayı görüntüle 52181
Kendini sevdirmesi güzel, her kuş böyle değil inan.Çok enterasan geliyor bize kafasını eğip sürekli Kendini sevdirmek istiyor kedi gibiyada herkuş böyledir ilk muhabbet kuşumuz oldugundan da bize garip geliyor olabilir
Bu fotodan cinsiyle ilgili net bir şey söylemek zor ama yerli gibi duruyor. 8 aylıktan büyük bir kuş, kafasındaki o tüylerde tüy dökme dönemine girmesinden kaynaklı. Tüy tüpçükleri.Merhaba kuşum ile ilgili sorum olacaktı. İlk önce ırk ve yaş daha sonra da kafasının üstünde ki okoyu renk gibi duran tüyler normal mı cevaplarsanız çok sevinirimEkli dosyayı görüntüle 52187
Yerli. İlk tüyünde ve cere rengi tam oturmadığı için yaş olarak en fazla 5.5-6 ay civarındadır.Merhaba kuşum ile ilgili sorum olacaktı. İlk önce ırk ve yaş daha sonra da kafasının üstünde ki okoyu renk gibi duran tüyler normal mı cevaplarsanız çok sevinirimEkli dosyayı görüntüle 52187
Hangi kuştu? Mesajlar karışmış.arkadaşlar fotoğrafta tam net çıkmamış beim kuşum böyle hafif pembe hafif mor karışımı beyaz felanda var içinde değişik erkek mi dişi mi bazıları erkek diyor
buyduarkadaşlar benim muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir bir tane aldık kızıştı bizde erkek aldık ama emin değilizEkli dosyayı görüntüle 52179Ekli dosyayı görüntüle 52180Ekli dosyayı görüntüle 52181
fotoda kahverengi duruyor ama yakından baktığımda mor var hafif burun etrafında beyaz var pembe gibide değişik erkek diye aldık inş erkekdir çünkü diğer dişi kızıştı kendi kendine felan yumurtladıHangi kuştu? Mesajlar karışmış.
Flaş ile çekip atar mısın? Bu fotoğraflar net değil, bir şey söylemek mümkün değil.buydu
fotoda kahverengi duruyor ama yakından baktığımda mor var hafif burun etrafında beyaz var pembe gibide değişik erkek diye aldık inş erkekdir çünkü diğer dişi kızıştı kendi kendine felan yumurtladı
Dişi kardeşim paylaştığı kuş. Cere kahverengiye dönmüş.Flaş ile çekip atar mısın? Bu fotoğraflar net değil, bir şey söylemek mümkün değil.