alph
Onursal Üye
Erkek, 3 aylık civarı zannediyorum.ceresindeki deliklerin etrafı hafif beyaz. yine de erkektir değil mi? bir de yaşına bakabilir misiniz. teşekkür ediyorum
Erkek, 3 aylık civarı zannediyorum.ceresindeki deliklerin etrafı hafif beyaz. yine de erkektir değil mi? bir de yaşına bakabilir misiniz. teşekkür ediyorum
Benimkinin ırkı nedir?Soldaki kuş Çek, sağdaki Yerli.
Kuyruğunun gözüktüğü bir fotoğraf atar mısın?Benimkinin ırkı nedir?
TabiiKuyruğunun gözüktüğü bir fotoğraf atar mısın?
Yerli olduğunu tahmin ediyorum.
Teşekkür ederim cevapladığınız içinYerli olduğunu tahmin ediyorum.
6-7 ay arasında bir yaşta. Cinsiyet olarak dişi.Selamlar.
Kuşumun cinsiyeti ve yaşı tahmini nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 50576Ekli dosyayı görüntüle 50577
Dişi.Bu soruyu ikinci kere soruyorum dişi diye aldık aslında tipide dişi ama hareketler erkek, eşine erkek kuş gibi kur yapıyor ve ben şokkk bu kuş dişimi ??
dişi ve yaşı oldukça büyük gözüküyor 6 ay üstü olduğunu düşünüyorumSelamlar.
Kuşumun cinsiyeti ve yaşı tahmini nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 50576Ekli dosyayı görüntüle 50577
dişiBu soruyu ikinci kere soruyorum dişi diye aldık aslında tipide dişi ama hareketler erkek, eşine erkek kuş gibi kur yapıyor ve ben şokkk bu kuş dişimi ??
Yerli gibi
mavi kuş dişi sarı belli değil ceresini daha net atın lütfen.
Cinsiyet ogrenebilirmiyim teşekkürler
Fikriyi nasıl tanimassinmavi kuş dişi sarı belli değil ceresini daha net atın lütfen.
taniyom hatta cinsini tekrar sorduğunuz biryerde tanımıştımFikriyi nasıl tanimassin
dişi ırk için kuyruktan başına kadar gözükecek bir resim yükleyin.Merhaba arkadaslar kusumu dun aldim rica etsem cinsiyet ve irkini soyleyebilir misiniz simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaslar kusumu dun aldim rica etsem cinsiyet ve irkini soyleyebilir misiniz simdiden tesekkurler
yanlış söyledim erkekdişi ırk için kuyruktan başına kadar gözükecek bir resim yükleyin.