Paşa bebek
Yeni Üye
Yalnız erkek muhabbet Kuşu bu cere rengi şuan masmavi tüğe girdi renkleri daha koyu yeni fotoğraflarını atmaya çalıştım dosya büyük olduğu için kabul etmiyoryerli ve dişi
Yalnız erkek muhabbet Kuşu bu cere rengi şuan masmavi tüğe girdi renkleri daha koyu yeni fotoğraflarını atmaya çalıştım dosya büyük olduğu için kabul etmiyoryerli ve dişi
Erkek gibi ama net bir fotoğraf daha yüklemeniz iyi olur.dişi gibi ama net dğil resimde kuşun burnu
Şuan bir yaşında erkek muhabbet Kuşu yeni resimlerini çektim ama yükleyemedim dosya büyük diyor bende eskiyi denedim oldu o yüzden cinsiyetini biliyorum benim merak ettiğim renkli olduğu için spangle mi painted miErkek gibi ama net bir fotoğraf daha yüklemeniz iyi olur.
Evet en fazla 25 günlük bir kuş. Umarım dal darıyı yiyebiliyordur.
Bu linke gir anlarsın
???Erkek gibi ama net bir fotoğraf daha yüklemeniz iyi olur.
Evet en fazla 25 günlük bir kuş. Umarım dal darıyı yiyebiliyordur.
(Yanlış alıntılama olmuş, pardon.)
yok anladım önemli değil banada olmuştu(Yanlış alıntılama olmuş, pardon.)
kırıkJumbo mu kırık mı?
Erkek, yerli kuş. Hocam bu arada dişiye noldu ?
Selam arkadaşlar konu da anlatılsa da bana çereleri falan hep aynıymış gibi geliyor. Erkek diye aldım ama yavru olduğu bariz. Onu anlayabildim. Ama cinsiyetini anlayamadım. Birde ırkları da varmış kuşların ırkı cinsiyeti falan nedir bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Hocam alışacağa benzemiyordu birde konuşma vb özelliklerden dolayı bende takas ettim. Bu maaşallah ilk günden elimden yem yiyor mübarek.Erkek, yerli kuş. Hocam bu arada dişiye noldu ?
Akıllı bi kuşa benziyo zaten bakışlarından. Bir süre oyuncak fln verme ilgisi dağılmasın. Benim erkek kuşu 20 mayısta mı ne almıştım, 16-17 haziranda adını söylemeye başladı. Sokağa çıkma yasakları vardı düzenli ilgilenince hemen kaptı.Hocam alışacağa benzemiyordu birde konuşma vb özelliklerden dolayı bende takas ettim. Bu maaşallah ilk günden elimden yem yiyor mübarek.
Hocam zaten işim de evde olduğundan 7/24 beraber olacağız diğeri ile de öyleydik 1 ay 1 hafta hep 7/24 beraberdik hani günde yarım saat falan ilgilenme değil 7/24 ama o hala benden kaçıyordu yanım da durmuyordu bu ilk günden maaşallah omzumda duruyor hala kaçsa da elime gelince diğer parmağıma falan geçirtebiliyorum gerçekten sizin de keskin gözleriniz varmış. Ben o zaman anlamadım ama evde hal ve hareketlerinden anladım zeki olduğunu diğeri bi aydır yanımda hala elimden yem yemeye tereddüt ediyordu bu maaşallah gümbür gümbür parmağım ile yulaf verince de hemen yiyor ama gerçi çok beceremiyor daha onu açmasını neyse diğeri ile ayrılırken de üzüldüm ama yapacak bir şey yoktu inşallah bununla ayrılmam.Akıllı bi kuşa benziyo zaten bakışlarından. Bir süre oyuncak fln verme ilgisi dağılmasın. Benim erkek kuşu 20 mayısta mı ne almıştım, 16-17 haziranda adını söylemeye başladı. Sokağa çıkma yasakları vardı düzenli ilgilenince hemen kaptı.
Bu kuşun cinsini bilen var mı ya instagramdan gördüm merak ettim
Jumbo da değil, kırık da değil. Irkı çek.Jumbo mu kırık mı?
Google resimle ara var. Oraya yükle her türlü bilgi çıkar.Bu kuşun cinsini bilen var mı ya instagramdan gördüm merak ettim
Bu ne kuşu.
Bu kuşun cinsini bilen var mı ya instagramdan gördüm merak ettim
Bana dişi gibi geldi. Tünekte ve net bir ışıkla tekrar fotoğraf yüklerseniz iyi olur.
Selam arkadaşlar konu da anlatılsa da bana çereleri falan hep aynıymış gibi geliyor. Erkek diye aldım ama yavru olduğu bariz. Onu anlayabildim. Ama cinsiyetini anlayamadım. Birde ırkları da varmış kuşların ırkı cinsiyeti falan nedir bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.