Ecrin Karadağ
Onursal Üye
ErkekEkli dosyayı görüntüle 50385Ekli dosyayı görüntüle 50384Arkadaşlar dün bir arkadaşımdan aldım. Yaş ve cinsiyetini öğrenebilir miyim.
ErkekEkli dosyayı görüntüle 50385Ekli dosyayı görüntüle 50384Arkadaşlar dün bir arkadaşımdan aldım. Yaş ve cinsiyetini öğrenebilir miyim.
Net değil oyüzden tam anlayamadım soldakini tekrar atın net renkler belli olsunSoldaki erkek değilmi ?yanlisiniz var bence
Sağolun Ecrin hanım acaba yaşı tahmini nedir
ben yaşdan anlamıyorum kusura bakmayınSağolun Ecrin hanım acaba yaşı tahmini nedir
Net değil oyüzden tam anlayamadım soldakini tekrar atın net renkler belli olsun
erkekmiş20201230;_210156.jpg
Evet sizce kuslar kac ayliklar bide cerelerinin üstünde sarilasmis neden olabilirerkekmiş
ama birazda olsa yaşı yavru değilmiş gibi geldi alını temiz anladığım kadarıylaSağolun Ecrin hanım acaba yaşı tahmini nedir
2sinide bilmiyorum kusura bakmayın ben sadece cinsiyetten anlıyorumEvet sizce kuslar kac ayliklar bide cerelerinin üstünde sarilasmis neden olabilir
Tahminimce 7 8 aylık gibiama birazda olsa yaşı yavru değilmiş gibi geldi alını temiz anladığım kadarıyla
aynen sanırım sizinde dediğiniz gibi erkek olan kuş 7-8 gibi göründü banada aslındaTahminimce 7 8 aylık gibi
çiftleşebilirler galiba ancak yeniyse kuş biraz alışması gerekebilir bikaç gün hafta felanTahminimce 7 8 aylık gibi
Erkek dişi yani kuşlar onda sorun yok2sinide bilmiyorum kusura bakmayın ben sadece cinsiyetten anlıyorum
2sinide bilmiyorum
Diside sanirim ondan büyük ama kizginlasmis cereden belliaynen sanırım sizinde dediğiniz gibi erkek olan kuş 7-8 gibi göründü banada aslında
Yuvaligi hemen takmadim zaten mama verip erkegi kizistirmam lazim dedielrçiftleşebilirler galiba ancak yeniyse kuş biraz alışması gerekebilir bikaç gün hafta felan
Muhabbet kuşu forumundanmı öğrendiniz yoksa başka yerdenmi ?Yuvaligi hemen takmadim zaten mama verip erkegi kizistirmam lazim dedielr
Tanıdığım kuşcu arkadaslardanMuhabbet kuşu forumundanmı öğrendiniz yoksa başka yerdenmi ?
tamam sadece merak ettim bende ilk defa duydum pek ilgilenmiyorum muhabbet kuşu çiftleştirme üretimi vb.Tanıdığım kuşcu arkadaslardan
FındıkBaba foruma bayadır uğramıyor sanırım. Kuşunuz dişi 6-7 aylık diye tahmin ediyorum. Flaş ile değil de normal ışık ile çekilmiş bir fotoğraf atarsanız daha iyi olur.