muhabbetkusumhasta12
Yeni Üye
Erkek.Cinsiyetini söyler misiniz?
Tabii ki konuşur.Muhabbet kuşumun 2 ay sonra dişi olduğunu öğrendim. Ama değiştirmeye kıyamadım hatta götürdüm değiştirmek için gözlerimin icine baktı resmen elimden gitmek istemedi bende değiştirmedim dişi de olsa besleyeceğim sizce konuşur mu dişi de olsa
Ekli dosyayı görüntüle 48977
Teşekkür ederimTabii ki konuşur.
Umarım, yanınızda sağlıkla ve huzurla yaşar.
Yavru olduğu belli fakat ceresini gösteren fotoğraf bulanık olduğu için cinsiyet konusunda net bir şey demek doğru değil. Daha net bir fotoğraf yükleyiniz.Ekli dosyayı görüntüle 48980Ekli dosyayı görüntüle 48981Ekli dosyayı görüntüle 48982merhaba. Cinsiyeti nedir bu arkadaşımın erkek ve yavru diye alınmıştır
Yavru olduğu belli fakat ceresini gösteren fotoğraf bulanık olduğu için cinsiyet konusunda net bir şey demek doğru değil. Daha net bir fotoğraf yükleyiniz.
Güzel bir erkek kuş.Kardeşler bu kuş erkek mi ? Cinsi nedir ben bunu erkek diye aldım ama bazı kişiler dişi diyor kafamı karıştırıyor.burun deliklerinin etrafında açık mavilik var beyaza benzemiyor arada orası genişliyor ama sonra tekrar mor rengine dönüyor
Ekli dosyayı görüntüle 48984
Irkı(emin olmamakla beraber) lutino.Kardeşler bu kuş erkek mi ? Cinsi nedir ben bunu erkek diye aldım ama bazı kişiler dişi diyor kafamı karıştırıyor.burun deliklerinin etrafında açık mavilik var beyaza benzemiyor arada orası genişliyor ama sonra tekrar mor rengine dönüyor
Ekli dosyayı görüntüle 48984
Lutinolarda gözler kırmızı olmaz mı ? Bunda kırmızılık yok sadece arka tarafından bakınca çok hafif kırmızılık andırıyorIrkı(emin olmamakla beraber) lutino.
Daha net bir fotoğraf atıyorum. İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim ırkı ve yaşı konusunda tam bir fikir edinebilir miyizNet göremiyorum ama burun deliklerinde bariz beyazlıklar yoksa, erkektir.
Yüksek ihtimalle erkek bir kuşu besleyeceksiniz. Ömrü uzun ve huzurlu olsun.
Irkı yerli. Yaşı 35-40 gün civarı.Daha net bir fotoğraf atıyorum. İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim ırkı ve yaşı konusunda tam bir fikir edinebilir miyiz
Evet. 8-10 ay arası bir yaşta olan erkek bir kuş.Merhaba 8 aylık erkek diye aldım doğru mudur
Kuş kaç yaşında şuan?Arkadaşlar bende de muhabbet kuşu var ancak kuşum erkek mi dişi mi bir türlü anlayamadım. İlk başta ceresi lila rengiydi ve erkek sanıyordum. Ancak sonradan krem rengine dönünce emin olamadım. Sorduğum pet shopculardan kimisi dişi dedi kimisi de bu kuşa dişi diyen kuştan anlamıyodur dedi. Yardımcı olabilcek var mı ? Bugün çektiğim fotoğrafını da yükledim. Şimdiden teşekkürler.
Gün ışığında çekilmiş bir fotoğraf atın.Arkadaşlar bende de muhabbet kuşu var ancak kuşum erkek mi dişi mi bir türlü anlayamadım. İlk başta ceresi lila rengiydi ve erkek sanıyordum. Ancak sonradan krem rengine dönünce emin olamadım. Sorduğum pet shopculardan kimisi dişi dedi kimisi de bu kuşa dişi diyen kuştan anlamıyodur dedi. Yardımcı olabilcek var mı ? Bugün çektiğim fotoğrafını da yükledim. Şimdiden teşekkürler.