9-10 aylık falan.Kuş kaç yaşında şuan?
9-10 aylık falan.Kuş kaç yaşında şuan?
Gün ışığında çekilmiş bir fotoğraf atın.
Dişi bir kuş. Ve kızgınlığa girmek ya da kızgnlığı atlatmak üzere.
Çok teşekkürler.Dişi bir kuş. Ve kızgınlığa girmek ya da kızgnlığı atlatmak üzere.
Bu kuşa erkek diyen kuştan anlamıyordur.
Daha net tüm vücudunun gözüktüğü bir fotoğraf atar mısınız?
Merhabalar kuşum kaç yaşlarında
Kesin olarak 1 yaşın üzerinde. İrislerini gösteren bir fotoğraf, daha muhtemel tahmine yardımcı olur.
Merhabalar kuşum kaç yaşlarında
Erkek.Merhaba erkek diye tahmin ediyorum koyu mor çaresi. Irkı nedir acaba sanki diğer muhabbet kuşumdan bir tık iri olacak
Çok teşekürlerErkek.
Jumbo genetiğine sahip fakat tam jumbo değil gibi geliyor. İki fenotipe de sahip, melez bir kuş.
Irkını da merak ediyorumArkadaşımdan yeğenime alacağım sizce erkek midir? Bir de gözle görünen bir hastalığı varmı belli olan. Sadece kusma hareketi yaptığını söyledi onun için de ayrı bir konu açmıştım dışkısı felan normal. Yavru kuşlar heyecanlandımı yaparmış diye duydum.
Ekli dosyayı görüntüle 49097
Erkek.Arkadaşımdan yeğenime alacağım sizce erkek midir? Bir de gözle görünen bir hastalığı varmı belli olan. Sadece kusma hareketi yaptığını söyledi onun için de ayrı bir konu açmıştım dışkısı felan normal. Yavru kuşlar heyecanlandımı yaparmış diye duydum.
Ekli dosyayı görüntüle 49097
Kuşun sağ ön ayağından tırnak yok değil mi yoksa ben mi yanlış görüyorum?Erkek.
Irkı hakkında tahmin yapabilmek için tüm vücudunun görünmesi gerekir. Daha net bir fotoğraf yükleyiniz.
Gagası zedelenmiş gibi duruyor. Yara merhemini azar azar sürerseniz kısa sürede bir şeyi kalmaz.
Evet tırnakları yok. Hatta tırnak kökleri bile gözükmüyor.Kuşun sağ ön ayağından tırnak yok değil mi yoksa ben mi yanlış görüyorum?
Yok ben mi yanlış gördüm diye merak etmiştim.Evet tırnakları yok. Hatta tırnak kökleri bile gözükmüyor.
Ama evde beslemek için bir engel değil.
Sizce ırkı nedir bu kuşun
Kuruğunun ve gövdesinin daha net gözüktüğü bir fotoğraf atar mısınız?Sizce ırkı nedir bu kuşun