5 aylık erkek diye sattılar
Bize alışsın diye küçük olsun istemiştik ama bu kadar küçük alınmayacağını bilmiyordum. İlk önce doğal dal darı ile beslemeye başladım sonrasında normal yemi yiyip yiyemediğine baktım. Çok güzel yiyor normal yemleri kabuk dolu yemliği. Sürekli uyuyor ama uyandığında da çok neşeli, yavru olmasına veriyorum... Çok teşekkürler bir daha alacak olursam bu kadar küçük olmamasına dikkat edeceğim.Merhaba. Kuşunuz söylendiği gibi 20 günlük civarı, cinsiyeti dişi, ırkı yerli.
Bu kadar küçük bir kuşu size kim sattı? Henüz yem kırmayı bile bilmediğinden eminim. 35-40 günlükten küçük olan bir muhabbet kuşunu sahiplenmek doğru değildir.
Bize alışsın diye küçük olsun istemiştik ama bu kadar küçük alınmayacağını bilmiyordum. İlk önce doğal dal darı ile beslemeye başladım sonrasında normal yemi yiyip yiyemediğine baktım. Çok güzel yiyor normal yemleri kabuk dolu yemliği. Sürekli uyuyor ama uyandığında da çok neşeli, yavru olmasına veriyorum... Çok teşekkürler bir daha alacak olursam bu kadar küçük olmamasına dikkat edeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 48893Ekli dosyayı görüntüle 48894
Merhaba disi mi erkek mi diye sormak istiyorum. Kus bir suredir bende davranislarindan disi oldugunu dusunuyorum, otusu, erkek kusumla iliskisinden vs. Ama cere rengi soru isareti olusturdu yine de?
Kuş %100 olarak erkek.Hocam kesin mi acaba, erkek kusumla iyi anlasiyorlar gibi duruyor, birbirlerine kur yapiyorlar falan. Aslinda bu fotografini attigim benim erkek kusumun fazla uzerine gidiyordu, huyu da diger disi kuslara gore daha iyiydi, yani benim oglani hep dovuyordu normalde disiler bu hic ters hareket yapmadi. Ama bu disilerin otusune benzettim ben otmesini, bu kisa kisa yuksek sesli otuyor arada, karga gibi
Hocam kesin mi acaba, erkek kusumla iyi anlasiyorlar gibi duruyor, birbirlerine kur yapiyorlar falan. Aslinda bu fotografini attigim benim erkek kusumun fazla uzerine gidiyordu, huyu da diger disi kuslara gore daha iyiydi, yani benim oglani hep dovuyordu normalde disiler bu hic ters hareket yapmadi. Ama bu disilerin otusune benzettim ben otmesini, bu kisa kisa yuksek sesli otuyor arada, karga gibi
Yaşı; dediğiniz civarlarda.
Fotoğraf net değil yeni bir fotoğraf atın isterseniz. Ama erkek olduğu belli.muhabbet kuşu fotorafı
Resim muhabbet kuşu fotorafı kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com