Tufan16
Yeni Üye
@FındıkBaba @thewildpanthalp arkadaşlar sarı yüzün ırkı nedir? Hiç yoktan merak ettim. Beyaz için de birşey söylerseniz hayır demem
@FındıkBaba @thewildpanthalp arkadaşlar sarı yüzün ırkı nedir? Hiç yoktan merak ettim. Beyaz için de birşey söylerseniz hayır demem
Ekli dosyayı görüntüle 48488
Ekli dosyayı görüntüle 48491Ekli dosyayı görüntüle 48495
Hocam erkeğin jumbo kırığı olduğunu nerden anlıyorsunuz?Maşallah. Hocam erkek olan Jumbo kırığı. Dişi olanın kuyruğu tam görünmüyor ama vücut yapısı çek'e benziyor, kuyruğu uzunsa çek, değilse yerlidir.
Hocam erkeğin jumbo kırığı olduğunu nerden anlıyorsunuz?
Dişinin ırkı için bu fotoğraf yeterli mi?Maşallah. Hocam erkek olan Jumbo kırığı. Dişi olanın kuyruğu tam görünmüyor ama vücut yapısı çek'e benziyor, kuyruğu uzunsa çek, değilse yerlidir.
Desenize yavruluğundan beri yerli diye baktığım erkek Jumbo kırığı çıktı. Bu kuşa konuşmayı öğretiyorum inşallah konuşacak 1 yıldır Ama baktım kazıştı bir dişi alayım yanına dedim o da çek hem de orjinal. Şanslıyım galiba.Tahmin ettiğim gibi Çek hocam.
Kuşunuz orjinal çek, günümüzde yaygın olarak görülen çek kuşlar Jumbo kuşlar ile çiftleştirilip daha iri olmaları sağlanmış olan kuşlardır.
Orjinal bir çek kuş, sizin kuşunuz gibi görünür. Vücudu ince-uzun, kanatları ve kuyruğu da normal bir yerli kuşunkinden daha uzundur.
Desenize yavruluğundan beri yerli diye baktığım erkek Jumbo kırığı çıktı. Bu kuşa konuşmayı öğretiyorum inşallah konuşacak 1 yıldır Ama baktım kazıştı bir dişi alayım yanına dedim o da çek hem de orjinal. Şanslıyım galiba.
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnatçı biraz paşazade. Evdeki herkese çok alışık aileden biri gibi oldu. Aslında uzun zamandan beri ''bak birazdan konuşcam''Maşallah, evet çok şanslısınız bu konuda
Yavruluğundan beri yanınızda ise size alışık demektir, konuşmayı kolaylıkla öğretebilmeniz gerekiyor aslında
Maşallah
Ben Jumbo kırığına benzettim ama siz yine de yarın fotoğraflarını atın. Mutlaka yardımcı olurum
Hocam şimdi farkettim 1. kuşun ceresinin üst kısımları beyaz. 1 dişi olabilir. 2 belli değil. 3 ise kesin erkek.Ekli dosyayı görüntüle 48508Ekli dosyayı görüntüle 48509Ekli dosyayı görüntüle 48510
Hocalarım 1 ve 2 numara 2 aylık 3 numara 4 aylık cinsiyetini söyleyebilir misiniz
Hocam özelden video atıyorum size zahmet3 numara erkek. 1 ve 2 numaralı kuşların cerelerinin daha net göründüğü birkaç tane fotoğraf çekip paylaşın.
Hocam özelden video atıyorum size zahmet