Arda Çengeloğlı
Yeni Üye
Kuşu yavru olarak aldık henüz 1-2 aylık o yüzden gaga sının rengi değişmemiş olabilirmiBu kesinlikle erkek dişi olma ihtimali yok.
Kuşu yavru olarak aldık henüz 1-2 aylık o yüzden gaga sının rengi değişmemiş olabilirmiBu kesinlikle erkek dişi olma ihtimali yok.
Merhaba kendisini dün erkek kuşum ile çiftlşetirmek için aldık bize dişi diye sattılar ama nedense bana erkek gibi geldi içim içimi yiyor acaba erkekmi diye
Hocam bu kuş erkek.
Daha 1-2 aylık olduğu için böyle duruyor gibi olabilirmi Bilmiyorum kiHocam bu kuş erkek.
1 2 ayliki kuş eş olarak alınmaz. Arkadaş olarak olabilir ama evdeki kuş büyük ise yine olmaz. Ayrıca kuşun cere rengi oturmuş git gide mavi olacak kuş erkekKuşu yavru olarak aldık henüz 1-2 aylık o yüzden gaga sının rengi değişmemiş olabilirmi
Daha 1-2 aylık olduğu için böyle duruyor gibi olabilirmi Bilmiyorum ki
Mavi kuşun cinsiyeti ne olabilir 10 aylık civarı
Dişi bir kuş.Mavi kuşun cinsiyeti ne olabilir 10 aylık civarı
Dişi galiba.Cinsiyeti hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Aleyküm selam.Selamun aleyküm kuşumun cinsi ve cinsiyeti nedir?
Cinsiyeti hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Selamun aleyküm kuşumun cinsi ve cinsiyeti nedir?
Merhaba dostlar kuşumun cinsiyeti ve cinsi nedir sizce
Kuşunuzun cinsiyeti dişi.
Cevap için çok teşekkürler peki cinsi konusunda bilginiz var mıydı acaba
Benim için önemli değil ama yanına kendi cinsinden almak istiyorum başka cins alsam sorun olur mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim, iri bir kuşa benziyor fakat bu fotoğraftan tam olarak anlaşılmıyor. Kuşunuzun önden ve yandan çekilmiş birkaç tane fotoğrafını yüklerseniz bakarım.