Nanemolla
Yeni Üye
İkinci fotoğrafa göre erkek diyebilirim. Ama diğerlerinde flaş kullanılmış tam bir şey diyemem bu benim fikrim.Merhaba bebisim 32 gunluk cinsiyeti nedir acaba
DişiMerhaba bebisim 32 gunluk cinsiyeti nedir acaba
Hocam ceresi süt gibi bembeyaz.İkinci fotoğrafa göre erkek diyebilirim. Ama diğerlerinde flaş kullanılmış tam bir şey diyemem bu benim fikrim.
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba bebisim 32 gunluk cinsiyeti nedir acaba
Teşekkür ederim
Çok teşekkür edermMerhaba, kuşunuzun cinsiyeti dişi.
Maşallah
Benim bu kuşum için de erkek yorumu yapılmıştı. Sonradan cere daha açık bir renge döndü. O yüzden net konuşmadım.Hocam ceresi süt gibi bembeyaz.
Çok teşekkür ederm
Benim bu kuşum için de erkek yorumu yapılmıştı. Sonradan cere daha açık bir renge döndü. O yüzden net konuşmadım.
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, kuşunuz Jumbo geni taşıyıcısı, fazla vasıflı (iri) değil ama yanak tüylerinden ve vücudundan normalden iri bir kuş olduğu anlaşılıyor.
Hocam kuşlar öyle ırk çok şey yapmaz ama sizin kuşunuz hem iri hem de dişi. Ona göre cılız bir kuş alırsanız eşi baskınlık kurmakta zorlanabilir. Ona göre biraz daha iri bir kuş almanızı öneririm. He illa demiyorum ki iri olsun. Sadece iri olması daha iyi olur.Hocam arkadaşa eş almayı planlıyorum cinsin önemi var mı yani benzer bir tür alsam daha mı iyi anlaşırlar ya da hiç böyle bir şey yok tür fark etmez mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam arkadaşa eş almayı planlıyorum cinsin önemi var mı yani benzer bir tür alsam daha mı iyi anlaşırlar ya da hiç böyle bir şey yok tür fark etmez mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam erkek olsaydı türün bir önemi yoktu ama dişi olduğu çiftleşmede sorun olabilir. Aynı boyutlarda bir eş alırsanız daha sağlıklı olur, mümkünse bir üreticinin yanına gidip kuşunuzun kendi eşini seçmesini sağlayın.
Kafes telinde tam belli olmuyor. Dişi olması olası. Burun deliklerinin etrafı beyaz.Ekli dosyayı görüntüle 48525
Kuşumu yeni aldım ancak muhabbet kuşu cinsiyet ayrımı konusunda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Erkek kuşuma eş olarak aldım bu güzel kuşu cinsiyetin yanlış çıkma ihtimali var mı acaba
Ekli dosyayı görüntüle 48525
Kuşumu yeni aldım ancak muhabbet kuşu cinsiyet ayrımı konusunda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Erkek kuşuma eş olarak aldım bu güzel kuşu cinsiyetin yanlış çıkma ihtimali var mı acaba
Dişi, 2-2.5 ay zar zor.Ekli dosyayı görüntüle 48557
Arkadaşlar merhabalar kuşumuzun yaşı ve cinsiyeti konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Keyifli forumlar
Teşekkür ediyorumDişi, 2-2.5 ay zar zor.
Hocam plastik tünek kullanmayın. O kullandığınız düz tabanlı suluklar da kuşlar için zararlı. Mümkünse tahta tünek alın ve şuan kullandığınız suluğu derin ağızlı bir suluklar değiştirin.Teşekkür ediyorum