Benimkinin cinsiyeti ne
Benimkinin cinsiyeti ne
Abi benimkinin cinsiyeti neMerhaba, kuşunuzun cinsi Jumbo, cinsiyeti dişi.
Benimkinin cinsiyeti ne
Hocam kuşunuz çok küçük, cere rengi tam olarak oluşmamış. Ben erkeğe benzettim (beyaz kısımlarda epey bir mavilik var) ama cere rengi değişebilir. Cinsiyeti 20 gün ile 1 ay arasında tam olarak belli olur.
Hocam sorunuzu cevapladım.
Bunjn cinsiyeti neHocam sorunuzu cevapladım.
Bunjn cinsiyeti neEkli dosyayı görüntüle 48367
Abi benim kafam yandı şimdi aldığım adam disi dedi sen erkek dedi napayayım şimdi abiBence kesin erkek ama yaşı küçük olduğu için bir süre beklemek gerekiyor.
Buna erkek demişti petshopcu sen yanlış anlama abi petshopcu bilmiyo herhalfe
Abi benim kafam yandı şimdi aldığım adam disi dedi sen erkek dedi napayayım şimdi abi
Abi normalde gök mavi vardı 2 side erkek olmaz dedi onu aldı yerliyi verdi dişi diye bide büyüyunce eş tutarlarmı dişi 15 20 gün büyük arada sirada birbirini gagaliyorlarMavi olan %100 erkek fakat dediğim gibi cere rengi henüz oturmamış, biraz beklemek gerekiyor. Sarı olan zaten %100 dişi.
Yanlış anlamam merak etmeyin, o petshopcu ya hiçbir şey bilmiyor ya da sizi kandırmış.
Abi normalde gök mavi vardı 2 side erkek olmaz dedi onu aldı yerliyi verdi dişi diye bide büyüyunce eş tutarlarmı dişi 15 20 gün büyük arada sirada birbirini gagaliyorlar
Yavrular nasıl çıkarBu konuda tahmin yapmak pek doğru değil, çünkü bu durum birbirlerine alışmalarına bağlı. Zamanla alışabilirler de alışmayabilirler de. Aralarında pek yaş farkı yok o halde, erkek olan yeteri kadar baskın karakterli olursa güzel bir çift olabilirler.
Yavrular nasıl çıkar Ekli dosyayı görüntüle 48369
Merhaba buradaki birçok resme tahmine baktım ama yine de karar veremedim erkek mi dişi mi acaba ? Tek tip ötüyor bi de yavru ne kadar büyüdüğünde ahenkli öter erkek olanlar.
Cinsiyeti hakkında tahmininiz var mi teşekürlerMerhaba, kuşunuz erkek. 4 aylık olduktan sonra, kur yapmaya ve ahenkli bir şekilde ötmeye başlar.
Erkek demişsiniz pardon çok teşekkür ediyorum silemedim mesajıCinsiyeti hakkında tahmininiz var mi teşekürler
Erkek demişsiniz pardon çok teşekkür ediyorum silemedim mesajı