ya hocam aldığım yer de dişi diyordu ama cere mor ve beyazlar mavileşmeye başlamıştı. riske atmadım, sonuç olarak hayvan kızgınDişi gibi
Gözüküyor dönmese
ya hocam aldığım yer de dişi diyordu ama cere mor ve beyazlar mavileşmeye başlamıştı. riske atmadım, sonuç olarak hayvan kızgınDişi gibi
Gözüküyor dönmese
evet, dişi olduğuna eminim ama yaşı kaç acaba? bir de kızgınlığa girdiğini nasıl anlayacağım?
Evet bu kesin dişi
Ayaklarındaki pullanmalar 1 yaşının üzerinde olduğunu işaret ediyor fakat gözündeki iris halkası gri görünüyor yani henüz tam olarak beyazlanmamış bu yüzden yaşının 8 aylık civarlarında olduğunu söyleyebilirim. Ceresi kahverengi olmaya başladığında kızışmaya başlıyor demektir, tabi ki de her kızışan kuşun ceresi kahverengi olacak diye bir kural yok, eğer ki cere rengi değişme olmazsa etrafındaki nesnelere kur yapmasından, ayak atmasından veya kuyruk kaldırmasından kolaylıkla anlayabilirsin.
Merhaba. Soldaki kuş, 6 - 8 aylık double faktör dişi Lutino sağdaki ise 5 - 6 aylık clearwing erkek.
Yerli erkek.
Kusumun yasi nedir sizce? Tesekkurler simdiden.
peki kızışma olmadan yuvalığı yerleştirsem bir sorun olur mu?Evet bu kesin dişi
Ayaklarındaki pullanmalar 1 yaşının üzerinde olduğunu işaret ediyor fakat gözündeki iris halkası gri görünüyor yani henüz tam olarak beyazlanmamış bu yüzden yaşının 8 aylık civarlarında olduğunu söyleyebilirim. Ceresi kahverengi olmaya başladığında kızışmaya başlıyor demektir, tabi ki de her kızışan kuşun ceresi kahverengi olacak diye bir kural yok, eğer ki cere rengi değişme olmazsa etrafındaki nesnelere kur yapmasından, ayak atmasından veya kuyruk kaldırmasından kolaylıkla anlayabilirsin.
peki kızışma olmadan yuvalığı yerleştirsem bir sorun olur mu?
anladım, peki teşekkür ederim. umarım güzel güzel yavruları olur )Ben kızışma belirtisi olmadan yuvalık takmayı pek doğru bulmuyorum, fakat siz yeni gelen kuşunuza "yuvalığı benimsetmek" amacıyla takabilirsiniz.
anladım, peki teşekkür ederim. umarım güzel güzel yavruları olur )
Merhabalar Yavru disi oldugunu dusunuyorum dogru mu
resim yükleyemedim sorun mu var acaba ?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
resim yükleyemedim sorun mu var acaba ?
Daha yakından bu kadar çekebildim dişi mi erkek mi acabamerhabalar bu kuşu tatilim sırasında yakaladım. Evde aynısından 1.5 yaşında bir erkek kuşum var yanıma aldım dönüyoruz şuan birlilikte,tam emin olmamakla birlikte 4 aylık dişi diye düşünüyorum birde sizden yorum alırsam iyi olur
Dişi.Daha yakından bu kadar çekebildim dişi mi erkek mi acaba