Teşekkürler hocam çekinik parçalı erkek demek kırmamı yani birde eğitilebilirmi
Muhabbet kuşumu yeni aldım, cinsiyeti ve yaşı hakkında yardımcı olabilir misiniz
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim peki kaç yaGeni çekinik gen, ırkı ise yerli dediğimiz küçük kuşlardan. Ayrıca sol kanadındaki lekeden yola çıkarak kuşunuzun Cinnamon (Tarçın Renk) geni de taşıdığını söyleyebilirim. Yeteri kadar ilgi ve alaka gösterdiğiniz takdirde her kuşu eğitebilirsiniz.
hocam ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim bide yaşını tahmin edebilirmisinizGeni çekinik gen, ırkı ise yerli dediğimiz küçük kuşlardan. Ayrıca sol kanadındaki lekeden yola çıkarak kuşunuzun Cinnamon (Tarçın Renk) geni de taşıdığını söyleyebilirim. Yeteri kadar ilgi ve alaka gösterdiğiniz takdirde her kuşu eğitebilirsiniz.
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim peki kaç ya
hocam ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim bide yaşını tahmin edebilirmisiniz
Kuşunuz 3 aylık civarında yerli ırk, fotoğraflarda cere rengi tam belli değil ama dişiye benziyor. Ceresinin yakından bir fotoğrafını çekip yüklerseniz tekrar bakarım.
Hocam maalesef başka fotoğrafı yok bende. Kuş benim değil eğer erkekse almayı düşünüyorum. Ama bazıları erkek bazıları ise dişi dedi. Bu konuda sizin de net bir görüşünüzü almak istiyorum. Aşağıya kuşun daha yakından kırpılmış bir fotoğrafını yüklüyorum. Daha yakından bakıp bir değerlendirmede bulunursanız sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler...
ŞEHDİ'MİN CİNSİYETİ IRKI VE YAŞINI MERAK EDİYORUM
Petshop yeni yeme düştü diye sattı alalı da 1 ay falan oldu 2 aylık zannediyodum ama tırnaklarının uzunluğundan şüphelenmiştim ben deKuşunuz erkek, cinsi DF (Çift faktör) Spangle, yaşı ise 7 - 8 ay civarında.
Emin misiniz ? Kız mı şimdi . Erkek diye çok umutlanmıştım .Pardon erkek yazmışım dişi.
Kuşunuz 3 aylık civarında yerli ırk, fotoğraflarda cere rengi tam belli değil ama dişiye benziyor. Ceresinin yakından bir fotoğrafını çekip yüklerseniz tekrar bakarım.
Petshop yeni yeme düştü diye sattı alalı da 1 ay falan oldu 2 aylık zannediyodum ama tırnaklarının uzunluğundan şüphelenmiştim ben de
Hocam sadece yeşil renkli olan kuşa niyetlenmiş iken her ikisini de aldım. İkisi de farklı yerde ve farklı kafeste. Beyaz-Mavi renli olan dişiyi bendeki başka erkeklerle çift olup, yavru yapsın diye aldım. Erkeklere daha göstermedim. En az bir hafta boyunca kendi halinde bırakın demişti aldığım yer. Kuş, daha hiç yem yemedi.
Bu Mavi -Beyaz rekli olan dişi kuş için de sizden Irk , yaş vb. gibi konularda yorumunuzu alabilir miyim?
Arkadaşım bu kuş dişi. Fotoğraftaki iki kuşta dişi.Hocam maalesef başka fotoğrafı yok bende. Kuş benim değil eğer erkekse almayı düşünüyorum. Ama bazıları erkek bazıları ise dişi dedi. Bu konuda sizin de net bir görüşünüzü almak istiyorum. Aşağıya kuşun daha yakından kırpılmış bir fotoğrafını yüklüyorum. Daha yakından bakıp bir değerlendirmede bulunursanız sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler...
Flaşsız bir fotoğraf atarsanız cinsiyeti hakkında net bilgi verilir. Yaş için 4-5 aylık arası diyorum. Irkı yerli.
ŞEHDİ'MİN CİNSİYETİ IRKI VE YAŞINI MERAK EDİYORUM
Emin misiniz ? Kız mı şimdi . Erkek diye çok umutlanmıştım .