RockyveCharlotte
Paylaşımcı Üye
Teşekkür ederim.Yüzde yüz dişi.
Kuşumun yaşı ve ırkı nedir ?
Muhabbet kuşumun ırkı ne acaba?
Teşekkürler erkek kuşum 1yaşında dişi kuşum 9aylıkErkek olanın ırkı yerli, tüyleri düzenli olduğu için 2 yaşına yakın diyebilirim. Dişi olanın ırkı ise Albino DF (Çift Faktör) , albino ve lutino kuşlarda yaş tahmini yapmak oldukça zordur, benim tahminimce 1,5 - 2 yaş civarlarında.
Teşekkürler erkek kuşum 1yaşında dişi kuşum 9aylık
Merhaba, beyaz sari olan kirmizi gözlu muhabbet kusumun yas , cinsiyet ve türünu ogrenebilir miyim? Alirken dişi ve 11 aylik diye aldim.
Tesekkurler
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler [emoji253]Merhaba. Kuşunuz yetişkin bir kuş, cinsiyeti dişi türü ise Cremio.
Tesekkurler [emoji253]
Bnde soracam ama nasıl paylaşıldıgını Bi türlü bulamadım nerden paylaşıyosnzArkadaşlar alalı 2,5 ay oldu cinsiyeti tam olarak nedir
Bnde soracam ama nasıl paylaşıldıgını Bi türlü bulamadım nerden paylaşıyosnz
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Bnde resim yükle diye bişey yazmıyo anlamadım herşey tamam ama resim yokForumda Yeni Konu Açma ve Konuya Resim Yükleme Anlatımı
Forumda iki şekilde konu açılabilir. 1.Yol 1) Anasayfada bulunan Yeni Konu Aç butonuna tıklayarak ( Aşağıdaki örnek resim üzerine tıklayarak tam ekran bakabilirsiniz ) 2) Açılan forum kategori listesinden uygun konu seçilir ( Aşağıdaki örnek resim üzerine tıklayarak tam ekran bakabilirsiniz...www.muhabbetkusu.com.tr
Bnde resim yükle diye bişey yazmıyo anlamadım herşey tamam ama resim yok
Dişi gibibu arkadaşın ceresinin üst tarafı beyazlaşmaya mı başlamış yoksa bana mı öyle geliyor?
bu arkadaşın ceresinin üst tarafı beyazlaşmaya mı başlamış yoksa bana mı öyle geliyor?
en sonunda dayanamadım değiştirdim kuşu. ha döndü ha dönecek derken moralim bozuluyordu hocam. yeni kuş kesin dişiBu kuş bence erkek.