Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
İkisi de aynı sudan mı içiyorPeki hocam oğlunun yem yememesi normal mi o da dal darı yedi .
İkisi de aynı sudan mı içiyorPeki hocam oğlunun yem yememesi normal mi o da dal darı yedi .
Evetİkisi de aynı sudan mı içiyor
2 mercimek yerine daha mı fazla koymalıyım ?Ayrıca günlük değiştiriyorum.İlacı az katmayın hem kış olduğundan hem hasta olduğundan az su içer dolayısıyla ilaç dozu az gelmesin
Suyu çeyrekten fazla doldurmayın2 mercimek yerine daha mı fazla koymalıyım ?Ayrıca günlük değiştiriyorum.
tamam hocam ilaç hiçbir türlü tam karışmıyor bu arada parçacıklar kalıyor galiba normalmişSuyu çeyrekten fazla doldurmayın
Önce suyu katın suluğa, sonra yavaş yavaş tozu katın suyu çalkalayaraktamam hocam ilaç hiçbir türlü tam karışmıyor bu arada parçacıklar kalıyor galiba normalmiş
Zaten hocam öyle yapıyorum 1 ay önce ishal olduklarında da öyle olmuştu ilaç.Önce suyu katın suluğa, sonra yavaş yavaş tozu katın suyu çalkalayarak
Hocam bu arada ağzından beslemeye devam etmeli miyim ? hayvan çok korkuyor stresten ölür diye korkuyorum popo tüylerine dışkı yapışmışsa tamizlememin faydası olur muÖnce suyu katın suluğa, sonra yavaş yavaş tozu katın suyu çalkalayarak
Hocam size daha önce de söyledim yem yiyorsa elle beslemeye gerek yok. Popoya dışkı yapışırsa temizleyin tabiHocam bu arada ağzından beslemeye devam etmeli miyim ? hayvan çok korkuyor stresten ölür diye korkuyorum popo tüylerine dışkı yapışmışsa tamizlememin faydası olur mu
hocam ilaç içinHocam size daha önce de söyledim yem yiyorsa elle beslemeye gerek yok. Popoya dışkı yapışırsa temizleyin tabi
İlaç besleme aracı değil ki. İçiremiyoruz demiştiniz. En son. İçirebiliyorsanız mercimek tanesinin 1/4 ünü 4_5 damla suyla eritip içirin.hocam ilaç için
İşte ondan çok korkuyor yabani kuş elle tutunca çok korkuyor su içmesi için başka yöntem var mıİlaç besleme aracı değil ki. İçiremiyoruz demiştiniz. En son. İçirebiliyorsanız mercimek tanesinin 1/4 ünü 4_5 damla suyla eritip içirin.
Suluğa katarak devam edin o zamanİşte ondan çok korkuyor yabani kuş elle tutunca çok korkuyor su içmesi için başka yöntem var mı
Hocam ayağındada dışkı vardı silemedim popsunu sildim ama göğsü kanıyordu ne yapmam lazım ?ve ağzını suluğa dayayinca su içti sesi de biraz kısıktı https://hizliresim.com/20ey2voSuluğa katarak devam edin o zaman
Hocam popsundaki kakayı temizledikten sonra fotoğraftaki gibi oldu ki ayağında da kaka var onları uğraştım da rahat durmadı şimdi strese girmesin diye müzük açık yapmam gereken birşey var mı ?göğsü neden kanıyor ki ? hastalığıyla bağlantılı değil.
Bir videosunu paylaşır mısınız