Muhabbbet kuşu baloncuklu dışkı

Siz ağzına damlatacağım deyince sıvı sandım. O zaman dediğim gibi çeyrek suluğa 2 mercimek tanesi kadar katarak verin. Şuan bir mercimeğin 1/4'ü kadar tozu 4-5 damla suda eritip içirin
Hocam tekrardan sormaktan çekiniyorum ama suluğa koyduktan sonra 4-5 damla eritip içirin derken ne kastetiniz sadece 1 damla vermiyecek miyim ? Ekleme : evde hocam şırınga varmış kuşa vericek kişi annem daha şu anda uyuyor enfeksiyonların hızlı bir şekilde ikiye katlanarak çoğaldığını biliyorum şu anda veremeyeceğim için içim acıyor ama yarın sabahin 6.30 unda annem uyanır o zaman vereceğim 4-5 damla 7-7.5 gibi de birlover in verdiği tarifi

Son düzenleme:
Hocam tekrardan sormaktan çekiniyorum ama suluğa koyduktan sonra 4-5 damla eritip içirin derken ne kastetiniz sadece 1 damla vermiyecek miyim ?
Ben ilacı sıvı sandığım için öyle dedim. Siz dediğim bir mercimek tanesçnin 1/4'ünü 3-4 damla suya karıştırıp içirin bu akşam ve yarın sabah. Yarın suluğuna 25 ml ( çeyrek suluk ) su koyup 2 mercimek tanesi kadar ilaç katın

Ben ilacı sıvı sandığım için öyle dedim. Siz dediğim bir mercimek tanesçnin 1/4'ünü 3-4 damla suya karıştırıp içirin bu akşam ve yarın sabah. Yarın suluğuna 25 ml ( çeyrek suluk ) su koyup 2 mercimek tanesi kadar ilaç katın

Ekleme : evde hocam şırınga varmış kuşa vericek kişi annem daha şu anda uyuyor enfeksiyonların hızlı bir şekilde ikiye katlanarak çoğaldığını biliyorum şu anda veremeyeceğim için içim acıyor ama yarın sabahin 6.30 unda annem uyanır o zaman vereceğim 4-5 damla 7-7.5 gibi de birlover in verdiği tarifi

Hocam belki görmediniz diye mesaja yaptogim eki gösterdim umarım sabahı çıkartır ne kadar zamanda ağzına vermem lazım?
Tek seferde içirin bu 10 sn de sürebilir 1 dk da sizin içirebilmenize bağlı. Suyuna da dediğin dozda katın ama. 2 gün yaşarsa kurtulma şansı var demektir.

Bazen oluyor bazen olmuyor. İlaç başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz ?
casemoline başladım şırınga ile vermeye çalışınca aşırı ödürgün oldu tekrar deneyeceğim ama suluğundan azıcık içmiş gibi bide bazen yere inip birşeyler yemeye çalışıyor fark ettiğimde yerden kalkmasını sağlıyorum 2 yarım dal darı bitirdi ve biraz da normal yem yerken gördüm yulaf koydum ellememişler

Kanarya yemi varsa ondan da verebilirsiniz suluğu ne kadar doldurup ne kadar ilaç kattınız

Geri