Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Dışkıda değişim oldu mu hiç. ?
Dışkıda hocam beyaz kısım biraz daha azaldı dikkat ettiyseniz hocam göğsünde tüylerinin bir kısmı düzensiz orası kanadı bugün.Dışkıda değişim oldu mu hiç. ?
İlk kanadığında eldivene 3-4 damla kafese koyduğumda ise 1-2 damla vardı. Ayağındaki dışkı için kafese banyo koymalı mıyım ?Göğsünde kan göremedim. Yem yemesi ve su içmesi nasıl ?
Hocam evde kursağının delindiğini anlama şansım var mı ,hiç kursak aparatı kullanmadım elimde popsundaki dışkıyı silerken oldu dal darı yiyor ayağındaki dışkı ılık sulu duş koysam geçer mi ?Kuşun durumu kötü. Fena kötü hemde.
Bu kuşun kursağına besleme aparatı sokuldu mu? Kursağı delinmiş olabilir. Yarın size dediğim iki kanatlı kliniğinden birine götürün kuş henüz daha ölmemiş iken.
Hocam evde kursağının delindiğini anlama şansım var mı dal darı yiyor ayağındaki dışkı ılık sulu duş koysam geçer mi ?
Hiç kursaktan beslemedimMesele ayağındaki dışkı falan değil. Kuşunuzun hastalığına yönelin siz,ayağındaki dışkıyı temizleme işi sonraki şeyler. Kuşunuzun kursağı balon gibi şiş görmüyor musunuz siz? Anormal şişlik var kursakta.
Kuşu eline al ve kursak kısmına detaylıca bak tüyleri üfleyip. Derisi görünür zaten. Eğer delinme varsa veya yara,dikiş atılması gerekebilir. Ayrıca soruma cevap vermediniz,bu kuşu kursaktan beslediniz veya beslettirdiniz mi?
elimde popsundaki dışkıyı silerken oldu
Tırnağınız mı battı ne oldu ? neden bilgi vermiyorsunuz. ?Hiç kursaktan beslemedim
hocam elimde eldiven vardıTırnağınız mı battı ne oldu ? neden bilgi vermiyorsunuz. ?
Buyurun hocam
popodaki dışkıyı sildikten sonra ayağına bakarken oldu popoda bir sorun yoktu daha yeni dışkı yaptı kan yoktuPoposundaki dışkıyı silerken mi kanadı daha açık yazınız.. Poposunda kan var mı,dışkıda kan var mıydı, vücudunu kontrol ettiniz mi?
Kan durduk yere gelmez. Poposunu neyle sildiniz? Popo tahriş mi oldu? Poposunun fotoğrafını paylaşınız. O kanın nerden geldiğini bilmemiz lazım. Kanama basit bir şey değildir.
Hocam tabanda kan yok kırmızı dal darı yiyiorlar ve ya ben göremedim ekran görüntüsü şansınız var mı ?Tabanda da kırmızıya benzer bir şey var dışkı mı o ne?
Kanamalı dışkı varsa koksidiyoz da olabilir,iç(mide) kanaması da.
hocam kanlı dışkı olmaması kursağın iyi durumda olduğunu mu gösterir ?Tabanda da kırmızıya benzer bir şey var dışkı mı o ne?
hocam kanlı dışkı olmaması kursağın iyi durumda olduğunu mu gösterir ?
Tırnağınız mı battı ne oldu ? neden bilgi vermiyorsunuz. ?
Tabanda da kırmızıya benzer bir şey var dışkı mı o ne?
Şu anda ağızında birşey gevelermiş gibi yapıyorTırnağınız mı battı ne oldu ? neden bilgi vermiyorsunuz. ?
Yani hocam kursak sağlam mıdır ?Kanlı dışkı olmaması iç kanamasının olmadığını gösterir
İç kanama yoksa kursak sağlam mıdır ?Kanlı dışkı olmaması iç kanamasının olmadığını gösterir
Kanlı dışkı olmaması iç kanamasının olmadığını gösterir
Elimde öldü hocam Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun Kalp masaji yaptım bir kere geri geldi su içti ağzından kabarcıklar çıktı Şimdi diğer kuş için ne yapmam lazım o bazen kanatlarının titreştirip hızlı hızlı nefes alıyordu cumartesi kapısını açtığım halde babası çıkmayınca çıkmadı o7Tabanda da kırmızıya benzer bir şey var dışkı mı o ne?